29 éves csaj szűz. Ez nem normális dolog nem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 08:32
11/32 anonim válasza:
Hát éppenséggel nem meríti ki az abnormalitás határát. Azt kéne tudni, hogy miért maradt szűz. Nem talált magának megfelelő párt? Netán vallási okokból? Ettől még normális. De ha mondjuk skizofrén és baromfinak képzeli magát és kora reggel már kukorékol meg ilyesmi és ezért nem talál párt akkor nem normális.
12/32 anonim válasza:
Én meg azt hittem hogy ha baromfinak képzeli magát és kukorékol minden reggel, akkor még inkább normális hogy még szűz. :)
13/32 anonim válasza:
Furcsa, de szerintem nincs ezzel semmi probléma.
14/32 anonim válasza:
Bár én már nem vagyok szűz tavaly nov óta, de nekem is elég későn jött el ez az időszak (28 évesen)...
Nálam több minden közrejátszott ebbe, de legfőképp tényleg valami gátlásosság, félelem lehet a háttérben...
Am. nincs ezzel semmi gond, de ha úgy érzed, h már itt lenne az ideje, hát tegyél érte, h megtörténjen!
Ja, és kár h. nem veled, vagy hozzád hasonló lánnyal éltem át az elsőt...lett volna mit felfedeznünk együtt..:)
Nyugi, csak viccelek...vagy mégsem?! :P
15/32 anonim válasza:
Semmi meglepő dolog nincs benne szerintem...éppen a minap olvastam egy cikket, ahol a nő 36 évesen vesztette el a szűzességét. Inkább azt a tényt furcsállom, hogy a mostani 14 éves lányok érzik magukat vacakul, ha még szűzek...:/
17/32 anonim válasza:
Szerintem normális. Normálisabb, mint 12-13 éves korban elveszteni. Én sem feküdtem még le senkivel, bár "csak" 20 éves vagyok, és szerintem normális:) 20/l
18/32 anonim válasza:
Nem normális már ebben a korban! Nyilvánvalóan testi vagy lelki problémára utal.
Én is szűz vagyok még 31 éves (fiú). Nálam a beszédhiba (dadogás) a legfőbb oka.
19/32 anonim válasza:
Ez csak akkor nem normális, ha egy pár éve már férjnél van!
20/32 anonim válasza:
Későnérő típus,ennyi.
Szerintem a terhességi teszt is csak kétévesen mutatta ki Xddddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!