Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor lenne a dolog normalis?

Mikor lenne a dolog normalis?

Figyelt kérdés
Szeresuk egymast..mondta hogy kepes varni de nagy a vonzalom es a vágy.a fiu 19 eves nem szuz en pedig igen 19-en leszunk egyhonaposak de ugy erezuk mintha mar reg ismernenk egymast es simogatas is mar volt de ra szoltam hogy nem erzem meg az idejet,pedig jol eset volna de megszolalt bennem az amit a baratnoim mondtak,hogy lefekszik velem es vagy elhagy vagy mar nem fog tisztelni.A csaladban is tema kerult erre es mondtak a szuleim hogy 6 honapig huzzama dolgot es ismerjemki hogy kiepes e szeretni sex nelkul is...és most nem tudom hogy engedjem e vagy ne ha oda kerul a sor.Falun lakok és meg ha kiadodna hogy lefekudtunk mar nagyon nagy hire lene es a pletykalkodastol is tartok hogy le ,,ribiznek´´.15L
2011. júl. 8. 04:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Kicsit idős hozzád a srác. Egy egész középsulis idő van köztetek. Te vagy 8 vagy 9-es lehettél, ő meg már akár 2 éve dolgozhat. Totál más életfelfogás. A szüleid helyében nem is engedném.

"de ugy erezuk mintha mar reg ismernenk egymast"

Innen szép a pofáraesés!

2011. júl. 8. 05:13
 2/7 A kérdező kommentje:
mar 5 eve tetszetem neki de nem hagytam magam olyan konyen most nagyon orul nekem es erzem hogy szeret.es nem sokara 16 leszek 3 ev van koztunk es az nem sok
2011. júl. 8. 05:18
 3/7 DakotaDamon ***** válasza:
10 éves voltál, mikor beléd szeretett? Hát...
2011. júl. 8. 06:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Ffi

Van ilyen...lsd. előző, ám még bőven ráérsz, ha várt ennyi évet rád, tegyél még rá +1-t.

2011. júl. 8. 09:59
 5/7 A kérdező kommentje:
nem szeretett csak mar akor helyesnek talalt,es koxi ha esetleg meg lene aki tanacsot ad vagy tapasztalatai vanak az irjon :)
2011. júl. 8. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem jófejek a szüleid és korrektül állnak hozzá 6 hónap alatt tényleg ki tudnak derülni dolgok persze ez sem zárja ki, hogy később csalódás legyen mint ahogy semmi sem, de én a helyedben rájuk hallgatnék és utánna meg mindig várd a legjobbat, de készülj fel a legrosszabbra
2011. júl. 15. 02:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát minimum az a hat hónap. Bár én 17 éves kor előtt mindig 1 évet szoktam mondni. De inkább nem szólok bele a te és szüleid dolga.
2011. júl. 15. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!