Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 évesen még szüz vagyok ez...

19 évesen még szüz vagyok ez ciki?

Figyelt kérdés
Sok barátom volt de sosem történt meg.. most lesz egy új barátom szerintetek nem lesz ciki h még az vagyok és nem fog elhagyni ezmiatt ?

2012. jún. 19. 16:14
1 2
 11/14 zasarasa válasza:
60%

dehogy ciki...annál különlegesebb vagy <3 :)...am. 21 éves férfi 2 éve nője van és SZŰZ? ... drágáim ..bennetek annyi szenvedély lehet mind 2 gumicsizmában ..:) hahóó :) na az CIKI...

te viszont örülj h az vagy mert a fiú nagyon fog neked örülni :) ...jól fog esni neki NAGYON !!:)

2012. jún. 19. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Te már csak tudod, szánalmas vagy, de nagyon. :D

Tudod... engem nem kaphat meg akárki. :) Csak egy embernek lesz belőlem része, majd aki megérdemli. És nekem sem kell olyan ember, akit előttem valaki már felpróbált, azt meghagyom másnak. :)

Nem szeretem a használtat.

2012. jún. 19. 23:56
 13/14 anonim ***** válasza:

23:35

neked meg tök 8 csak megdugj/megdugjon valaki.

Én is 1,5 éve járok a barátnőmmel és még nem feküdtünk le. Ha nekünk ez így jó, te miért ítélet, meg szólod el?! SEMMI KÖZÖD HOZZÁ!

2012. jún. 20. 10:50
 14/14 anonim válasza:
Hát igen, itt tart a világ, hogy sokan úgy vélik ciki, ha nem bújnak 13-14 évesen ágyba valakivel. Szerintem a szüzesség érték, nem szégyen, amit érdemes annak adni, aki értékelni is fogja. Én majdnem 20 éves voltam, az a fiú lett a férjem.
2012. jún. 20. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!