Hogyan csináljam a barátnőmnek? ( neki ez lesz az első)
Szia!
A legelső fontos dolog a figyelem. Ne az legyen a központba végig amíg együtt vagytok, hogy "ma mindenképp meg fog történni", próbáld erről elvonni a figyelmét, old fel a hangulatát annyira amennyire csak lehet. Gondoskodj arról, hogy jól érezze magát és próbáljon minél jobban feloldódni, ne legyen full ideg, mert az visszaüthet. Vegyél neki virágot, beszélgess vele, nevettesd meg annyiszor, ahányszor lehet. Mindenképp nyugodt környezetet biztosíts, hogy ne keljen attól se félnie, hogy valaki rátok nyit. Vegyél illatgyertyákat, vagy kis mécseseket és rakd körül a szobát velük, ahol meg fog történni és ahol előtte vagytok. A fantáziád határtalan, használd ki :). Érezze azt, hogy megtisztelve érzed magad amiatt, hogy ekkora ajándékot kapsz, mert azt kapsz.
Ami a testiség részét illeti, nagyon fontos a hosszú és hatékony előjáték előtte, ne kapkodjátok el, ráértek. Újjazás is segíthet egy kicsit tágulni a lánynak, de óvatosan bánj ezzel is! Tud segíteni az, ha extra síkosított óvszert használsz, még akkor is ha a csaj védekezik, mert az segít! Vagy vegyél síkosítót és ne féld használni. Amikor megkezded a behatolást nehogy "durr bele" játékot játsszál, csak szépen finoman. Lágyan és lassan próbáld először csak egy kicsit behelyezni, ne hatolj mélyre, szépen fokozatosan. Tartsatok pár perc szünetet ha kell és folytassátok az előjátékot. Figyelj oda a párodra, hiszen ő érzi milyen neki, ha azt mondja állj, akkor állj meg. Közös összehangoltság esetén nem lesz gond :) sok szerencsét!
ha kevés fájdalommal akarok véghezvinni a dolgokat, akkor ne kapkodj, csinálj mindent lassan, és haygd h a bnőd irányítson... ha fáj neki közbelép.
az, h fájni fog-e neki az egyénfüggő
Én nemrég veszítettem el a szüzességem. Hallottam egy jó tippet és megfogadtam. :)
Legyen a lány felül! Akkor teljesen ő tud majd irányítani, akkor áll meg amikor úgy érzi, és tud úgy mozogni, ahogy neki jól esik. Ennek én például azt köszönhetem hogy a fájdalom csak nagyon minimális volt és az is csak az elején és a végén sikerült is elélveznem. :)
Persze hozzáteszem, a legeslegelső behatolásnál azért te legyél majd felül! ;) Mi is így csináltuk. :) Az azért mégis elég bután nézett volna ki ha én veszem el a saját szüzességem. xD
Szóval először legyél te fölül, és ahogy előző hozzászólok is írták, legyél gyengéd, óvatos és nagyon figyelj oda rá is, hogy mikor mit kell csinálnod. Aztán ha úgy érzitek, hogy már ideje helyet cserélni, akkor után meg bízd teljesen rá a dolgot. :)
És amúgy ugyanezt javasolom az utána következő alkalmakkor is. Mert egy lánynak nem csak az első fáj. Egészen addig fájni fog neki egy kicsit, amíg ki nem tágul rendesen. Ez beletelhet pár alkalomba. És akkor se árt, ha ő van fölül. Meglehet, hogy egy ideig nem is fog tudni úgy elélvezni, ha te vagy fölül. (Én 3 hónapja vesztettem el a szüzességem és még mindig nem sikerült, de már nagyon-nagyon közel vagyok hozzá. :D ) Szóval a kulcsa az egésznek: a lány legyen felül! :)
Persze ezt előtte beszéld is majd meg vele, hogy neki mennyire tetszik ez az ötlet. Lehet, hogy majd problémának fogja tartani, hogy nem fogja tudni hogy mit csináljon. Erre azt tudod mondani, hogy úgyis jön majd ösztönösen (tényleg így van). Azzal hogy érzi hogy mi esik jól neki ösztönösen úgy fog mozogni. :) Ha mégse akkor pedig segítesz neki egy kicsit. ;) Másik probléma lehet (nálunk is volt), hogy mivel még első együttlét, és szűk a lány, lehet, hogy nehezen fogsz tudni bejutni. Itt arra figyeljetek, hogy ne kezdjetek el görcsölni! Se te (mert akkor lehet hogy "kijössz a ritmusból"), se ő (mert akkor nem fog tudni rendesen ellazulni, és fájni fog neki). Próbáljátok meg poénnak venni és viccesen kezelni, nevessetek rajta. ;) És ha sokáig nem jönne össze, akkor próbálkozzatok azzal, hogy mozogjon csak egyszerűen "rajtad". ;) Akkor mindketten jobban felizgultok és lehet, hogy jobban el is tud lazulni. :)
Azt hiszem ennyi. de ha eszembe jutna még valami, akkor írok. ;) Sok sikert kívánok. :)
köszönöm szépen hogy ennyi időt töltöttél a válaszzal.:)
megprobálok innen minden okosságot összegyüjteni remélem majd élvezni fogja:)
szerintem lassan óvatosan, mindenképpen nagyon figyelj rá, kérdezd meg hogy jó-e így neki, meg csókolgasd meg simogasd ha esetleg feszült lenne, de ha nem akkor is, mert az jó..:P
Vagy javasold, hogy lovagló pozban legyen, és akkor eltudja dönteni, hogy milyen tempó és milyen mélyen jó neki...
23:19 ez nagyon jo én is tanultam belöle és ötlete meritettem ebböl:)
én igy fogom csinálni majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!