Hogyan csináljam először a szexet, hogy a barátnőmnek ne fájjon az első? 20f
Hosszú hosszú előjáték.
Előtte elégítsd ki szájjal, hogy jól benedvesedjen és ugye így kevésbé fáj. De ha kielégíteni nem, legalább kényeztesd egy ideig a nyelveddel. :)
sztem ne próbáljátok meg h a lány van felül, mert akkor az olyan mintha az elsőnél azt várnád el tőle h kápráztasson el. sztem szűz lánytól nem szabad elvárni h ő irányítson...
neked kell óvatosnak lenned. öleld végig h érezze h szereted, szorítsd, ne engedd el, csókold és figyelj rá!
"mert akkor az olyan mintha az elsőnél azt várnád el tőle h kápráztasson el."
- De egy fiútól el eleht ezt várni? Éppen azért jó, ha a lány van felül, mert a fiú sem tudhat midnent, hogy hogyan a legjobb a lánynak (pl. mennyire mélyen hatoljon be), márpedig ez első alkalommal eléggé fontos szempont.
szóval. miért ne a lány irányitson, a fiú sem tudhat mindent. ok de mégis csak a férfiak az erősebbik nem képviselői nem? még valahol azt is hallottam hogy szeretik a nőket levenni a lábukról. hm.
na mindegy:D
legyen felül mert akkor könnyebben tud szólni . mert amúgy nincs szája ha alul van? jaj igen meg hogy a pasi nem tudja h meddig hatoljon xd szerintem 20 évesen biztos nem 1 hónapja jártok, vagyis eléggé ismerhetitek egymást( gondolom.) tehát. ennyit azért meg lehet közben kérdezni. és szerintem semmiképp se legyen felül. elvégre is a kérdés az volt h ne fájjon neki. és mindenképp jó lenne ha előtte kis tágitás is lenne. de azért még így is fájhat. amúgy kezdjétek el és ha fáj változtattok...
21:40-es vagyok
bocsi, nekem ez személyes tapasztalat volt...nagyon szar volt felül nekem.
nálunk előtte rengeteg petting volt,hónapokon keresztül és sajna így is fájt az első,de egyben meg fantasztikus is volt.a barátom nagyon romantikussá tette.
sztem a lány legyen alul és csókolgasd nagyon sokat még aktus közbe is,h érezze h szereted és mindent szép lassan csinálj.
Ha szűz csajjal vagyok csak is alul legyen. Eleve hülye mozdulat az ha elkezdem magamra "vonszolni" mivel ugybár mondjuk mellettem fekszik akkor Ő biztos nem fog magától rám mászni csak hoyg felül legyen! :O Ugye? Nah akkor igaz hogy mégis csak a fiúnak kell rá másznia szép lassan a csajra. Tudom 2x is volt ilyen velem. Fekszenek mellettem mint egy darab fa és nem történik semmi ha én nem kezdem el.....
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!