Srácok! Zavarna titeket, ha a csaj, akivel együtt vagytok szűz lenne, DE első szexuális együttléteteknél bevallaná, hogy ő rendszeresen ujjazta magát, ezért nincs meg a szűzhártyája?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 12:59
11/18 anonim válasza:
"Az zavarna, h szűz főleg 20 évesen."
Na ez a gáz.
12/18 anonim válasza:
Önbizalomhiány?
Az nem jó!
Akarod hogy megdicsérjelek? Hogy szép vagy meg csinos stb....
:-)
13/18 anonim válasza:
Nyugi, a szűzhártyám nekem sincs már meg, de még szűz vagyok... 20/l
14/18 anonim válasza:
Tetszene, még izgatna is a dolog :))
15/18 anonim válasza:
Nem kell bevallani, nem fogja észrevenni... amikor én elvesztettem a szüzességem, nem érezte a partnerem a szűzhártyámat, pedig sose dugdostam fel semmit magamnak. Még csak nem is véreztem. DE nagyon fájt :(
16/18 anonim válasza:
ujjazással nem is biztos hogy átszakítod, de egyáltalán nem zavarna :D 20 vagyok én is és fiú (szintén szűz de magamnak szoktam :DD és csináltam már lány barátommal is de vigyáztunk egymásra és nem volt szex nem dugtam be meg ilyesmi :D) amúgy ez zavarna egy lányt? ha előtte már mással csinált olyan dolgokat ami még nem szex?
17/18 anonim válasza:
hat engem egyaltalan nem zavarna foleg a szuz resz es a szuzhartya atszakadhat akarmikor meg olyan is van hogy egy lany mar ugy szuletik hogy nincs neki es nem lehet erezni mert olyan vekony
18/18 anonim válasza:
ti hulyek vagytok vagy csak a gyogyszeradagotokat elfelejtetetek bevenni az gaz ha 20 eves csaj szuz hat szerintem egyaltalan nem na nekem nem jonek be azok a csajok akik hamar elveszitik a szuzeseguket na ha ez gaz akor ahoz mit szolsz hogy mar 13 14 evesen a lanyok egy resze mar nem szuz na ez gaz szep dolog orizni a szuzeeget bar azer van egy hatar amit nem kene tullepni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!