Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy tök fullos csaj h lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tök fullos csaj h lehet együtt egy mackós férfifal? Ezerszer jobbat is találhatna.

Figyelt kérdés

tényleg nem értem...gyönyörű az arca,hosszú göndör haja van,alakja tökéletes,rendkívül elegánsan és nőiesen öltözik.mégis mit keres egy mackósabb testalkatú férfival?

eddig izmosabb,helyes szintén fullos párja volt mindig,és egyszerűen most ezt nem értem h jöhetett össze egy ilyennel.

2012. ápr. 2. 19:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
pénz pénz pénz .....
2012. ápr. 2. 19:57
 2/15 anonim ***** válasza:
41%
2012. ápr. 2. 20:00
 3/15 A kérdező kommentje:
de ismerem a férfit.nem pénzes..ezért nem is értem.
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Az meg se fordul a fejedbe mi, hogy rájött, hogy elég volt a magamutogató pasikból és most egy értelmes, intelligens fiúval akar lenni. Lehet hogy a pasi többet ér a belső értékeivel ,mint Te meg a haverod együttesen.
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Fáj baszod v mi van??? Ha neki az kell. Lehet h 100szor többez ér mint az eddigi pasijai.
2012. ápr. 2. 20:01
 6/15 Advocatus Diaboli ***** válasza:
100%

De kib@szott hisztis itt valaki:P Nem sikerült megfarkalni és most sírsz?

Esetleg talált benne valamit, ami a többiekben nincs.

Attól még hogy valaki mackós nem retardált, mint te.

2012. ápr. 2. 20:04
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
nekem sosem kéne izomagy, mackós pasik közt is van különbség azért...van aki nagyon jól tud úgy kinézni,,de van már a dagimaci na az már cinkes
2012. ápr. 2. 20:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Lehet ő nem ilyen hülyegyerek aki rinyál ilyen oldalakon
2012. ápr. 2. 20:10
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
Mert talán a mackós ezerszer többet ér mint az eddigi önimádó szépfiú akivel eddig járt. Esetleg el is tud vele beszélgetni meg talán érzi hogy szeretve van, nem csak egy kellék egy divatmajom oldalán.
2012. ápr. 2. 20:10
 10/15 anonim ***** válasza:
81%

attól függ, mennyire mackós... sok pasi 150 kilósan is mackósnak vallja magát, de lehet egy 75 kilós is mackós.

és is "fullos" vagyok mások szerint, mégis majdnem összejöttem egy mackóssal. mert lenyűgözött a személyisége, a humora, mert éreztem hogy nem mutogatni akart mindenáron és számított neki az én véleményem, akaratom is.

más okokból nem jött össze.

lehet hogy a csaj most igazán szerelmes, és most nőtt fel annyira hogy a belső számít neki jobban a külsőnél.

én már rájöttem hogy hiába van izmos, helyes, gazdag pasim, ha a beszélgetések csak arra korlátozódnak hogy milyen tápanyagkiegészítőt szed az edzés miatt, vagy milyen autót akar, vagy éppen milyen ruhát akarok venni.

hosszútávon felszínes az ilyen kapcsolat.

21/L

2012. ápr. 2. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!