Ne tegyél semmi extrát. Az arcodon lévő kis bizbaszok miatt nem fog senki megítélni, hacsak nem éretlen, mint a májusi szilva. (bőrgyógyász, kozmetikus elintézi)
Ez nem lóverseny, meg is fognak bezárni a "kik-nem-dugtak-még" feliratú szégyenketrecbe.
Tudod, hogy mi lesz majd kb 10 év múlva?
Arra fogsz gomdolni, hogy mi a fenéért érdekelt téged az, hogy a többiek mit tartottak a szüzességedről. A te életed, a te dolgod. Mások véleménye pedig tudom, hogy most számít. De évekkel később bánni fogod, ha nem a sját akaratod hanem mások megítélése vezérelt.
Nehéz, emlékszem rá. Én is mindig szembe mentem a többiekkel. De most azt tudom mondani, ezerszer megéri.
Azaz: bulizz, légy kedves a lányokhoz, vigyél nekik virágot. Ne görcsölj azon, mit gondolnak rólad. Aki ezen rágódik, annak a homlokára van írva, azért nem sikerül becsajoznia. Csinálj úgy, mintha nem érdekelne az egész. Attól leszel a legkapósabb, mert a csajoknak mindig az kell amit nem kaphatnak meg. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!