A fiúk és a lányok, (külön-külön) átlagosan mikor vesztik el a szüzességüket?
Figyelt kérdés
Mert a fiúk előbb minta lányok, nem?2012. jún. 14. 17:00
12/18 TUBA válasza:
miért ne tudnám élvezni véreznék?most is fel vagyok.egyszer már fel akartam dugni egy virlit 8 esen de nem sikerült viszont mostnemrég lefeküdtemegy szexpózba és valami átlátszó fojt onnan
13/18 A kérdező kommentje:
Menstruálsz már egyáltalán?
2012. jún. 14. 17:46
14/18 anonim válasza:
az összes válaszolónak üzenem, hogy keressétek fel a szótárban vagy a matek könyveben a szémtani átlag definícióját.
ugyanis a kérdés az átlag volt,s nem a ti sajátotok.
16/18 TUBA válasza:
válaszoljatok légyszi hogyha menstruálok akk mehet megőrülök már
17/18 A kérdező kommentje:
az összes válaszolónak üzenem, hogy keressétek fel a szótárban vagy a matek könyveben a szémtani átlag definícióját.
ugyanis a kérdés az átlag volt,s nem a ti sajátotok.
<-----------------------------------------
aki ezt írta: nagyon köszönöm! :)
Tuba: hűtsd le magad! ha annyira akarod dugasd meg magad, én leszarom!
2012. jún. 14. 17:55
18/18 anonim válasza:
Én 27 éves leszek 2 hét múlva és ma délután fogom elveszíteni egy gyönyörű lánnyal. Ezzel leptem meg magam szülinapomra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!