A mai 40-50 évesek átlagosan hány éves korukban vesztették el a szüzességüket?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 16:26
1/28 anonim válasza:
19 évesen, a nászéjszakán.
49 N
2/28 anonim válasza:
biztos később mint a mostaniak
4/28 anonim válasza:
én anyum meg 16 évesen.
és azóta volt kb. 3 pasi az életében apámmal együtt.
nem attól függ, hogy ki milyen "erkölcstelen", hogy milyen korán szexel először...
(én 15 éves voltam, most 18 leszek)
6/28 anonim válasza:
én apám 15évesen:D most 40 éves az öreg:D
7/28 anonim válasza:
mi az h. biztos későbben, ez amolyan hülye duma, mert mai 40-50-60 évesek szerinted nem akartak d*gni ? főleg a háború idején, 8-10 évesen már dohányoztak, 12-15 évesen miért ne d*ghattak volna ?
8/28 anonim válasza:
Mert akkor még nem erről szólt a világ. Mellesleg nem az volt a menő,hogy minél hamarabb legyen pasi, meg minél több skalp legyen. Azért házasodtak olyan korán, mert akkor hamarabb a saját lábukra tudtak állni, és ha házasság,akkor szex. És persze, ők is akartak dugni, de akkor még létezett erkölcs, nem úgy, mint ma..mert manapság ösztönlények a fiatalok.
Amúgy anya 17 évesen..korábban mint én..én 19 voltam.
9/28 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy mostani nagyapáink, dédapáink annó csak annyszor szexeltek életükben ahány gyereket csináltak, ergo csak szaporodtak, de nem élvezték.
10/28 anonim válasza:
Ha már az ókori rómában is fergeteges orgiákat rendeztek, akkor gondolhatjátók, hogy már akkor sem mehetett ritkaságszámba ha vki 14-15 évesen már nem volt szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!