A mai 40-50 évesek átlagosan hány éves korukban vesztették el a szüzességüket?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 16:26
24/28 anonim válasza:
Az én anyám 16 évesen és 17 évesen már házas volt!
25/28 anonim válasza:
anyu 18 évesen, én 16 évesen.
L/17
26/28 anonim válasza:
Húsz évvel ezelőtt később értek nemileg, később kezdtek nemi életet a tizenévesek, később kezdtek dohányozni.
A legnagyobb különbség viszont szerintem az, hogy sokkal-sokkal kevesebbet ittak.
Ezzel nem erkölcsi ítéletet akarok mondani a mi tinik felett, hanem ez személyes megfigyelés.
27/28 anonim válasza:
Anyukám 20 évesen a nászéjszakáján,most 43 éves.
28/28 anonim válasza:
nem csak hogy kevesebbet ittak,a szülők jobban nevelték őket,nem mehettek kis pisisként bulizni,nem sminkelték magukat kislányként,volt önbecsélük,eszük,és sokkal életrevalóbbak voltak,mint most
nem vagy középkorú 22 éves vagyok,csak azt írom amit látok,én 19 évesen veszítettem el,miután főiskolás lettem,de elég gáz hogy 10.be kb 8 szűz lány volt az osztályba végzősként 3-4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!