Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A későbbiekben megbánnám, ha...

A későbbiekben megbánnám, ha lefeküdnék a barátommal?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Nekem különböző (főleg vallási) meggyőződésem van arra tekintve, hogy szexuális életet csak házasságon belül szabad élni. Erről már volt szó közöttünk, ő elfogadta az én döntésemet. CSak annyit mondott, hogy nem szeretné, ha utána megbánnám, vagy úgy érezném, csalódtam magamban (ugyanis most úgy gondolom, ha megtörténne a dolog, csalódnék önmagamban). A szexen kívül lényegében mindenféle kielégítés fennáll közöttünk. Ha valakivel, akkor vele szeretnék majd először szeretkezni. Ugyanakkor azt is szeretném, ha az első ember a férjem lenne majd. A kettő csak akkor lesz összehozható, ha megvárjuk, míg összeházasodunk... Rettentően nehéz állandóan megállt parancsolnunk magunknak; nekem is. Sőt! Nekem különösen nehéz, mert a testem olyan mértékben szeretne már eggyé válni az övével, h arra nincsenek szavak. Szerintetek megbánnám a későbbiekben, és nem érdemes kockáztatnom, elvégre is első szerelemről van szó? Szerintetek?

2012. jún. 13. 22:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

Az igaz, hogy akkor nekem van még 4 évem, de én kibírom. :D :P

Én úgy nem ítélem el, csak nem helyeslem.

Kérdező!

Én is szeretném hangsúlyozni Neked, hogy a Sátán tényleg azt akarja elhitetni Veled, hogy már úgyis késő! De nem késő! Mint mondtam, én toleráns lennék veled, ha egyszer véletlenül veled ismerkednék meg és elmesélnéd ezeket a dolgokat, megbocsájtanék, nem vetnélek meg, és nem rónám fel neked sose. Tudod mi jutott az eszembe. Van egy rész a Kis Hercegben; amikor az alkoholistánál jár, ez a párbeszéd hangzott el:

Kis Herceg: Miért iszol?

A részeg: Mert szomorú vagyok!

Kis Herceg: Miért vagy szomorú?

A részeg: Mert iszom.

Szóval ne ess ebbe a hibába, hogy a bűntudatod még nagyobb bűnbe vigyen!

Nagyon örülök, hogy így gondolod Te is, amit leírtál. A barátoddal kapcsolatban: ha a későbbiekben nem tudja elfogadni, hogy te csak házasságon belül akarsz szexuális kapcsolatot tartani, akkor tudnod kell és sajnos meg kell értened, hogy nem Őt szánja neked Isten. Tudom, hogy nagyon fájhat esetleg, mert nagyon szereted, de ez annak lesz a jele, hogy nem Ő az.

Tudom, hogy amit most fogok mondani az is nehéz, és majd azt mondjátok, hogy nekem, mint nőtlen embernek könnyű ilyet mondani, de próbáld mostantól mellőzni az egyéb szexuális kapcsolatot (itt első sorban az orális szexre gondolok, nem a csók, simogatás, stb, mert az szerintem is belefér), mert az is bűn a hitünk szerint és meglátod a lelkiismereted is tiszta lesz és boldog leszel.

Ha rosszra fordulnak a dolgok és bátorításra van szükséged, írj nyugodtan és megbeszélhetjük. Ezt még véletlenül sem ismerkedésnek szántam, ne érts félre kérlek, őszintén mondom.

Egyébként én vagyok az a 18 éves srác, aki mindenféleképp meg akar menteni Téged! És tudod miért akarlak megmenteni? Mert nagyon szomorúan látom, hogy a keresztény lányok túlnyomó többsége mind megváltozik és feladja elveit. Ha csak egyet is megmentettem, nagyon boldog vagyok.

Téged pedig erősítsen meg az Úr a kísértések idején!

71% -os válaszadó, akivel kicsit az előbb vitatkoztunk! Nagyon becsülöm Benned, hogy azért tiszteletben tartod a hitünket (pl. többek közt: ennek jeléül nagy betűvel írod a Bibliát! :)

2012. jún. 16. 21:23
 32/34 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy egy ilyen kérdés kiírásával Isten így fog tudni szólni hozzám. Hálás vagyok mindőtökért! Köszönöm neki, és nektek is! :)
2012. jún. 16. 21:41
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
:) És pont most néztem vissza az oldalra. :) Ez nem véletlen. Örülök, ha egy kicsit is sikerült segítenem/javítanom, vagy ha nem, annak is örülök, hogy vitatkozhattam, érvelhettem egy kicsit itt. :D
2012. jún. 16. 21:49
 34/34 anonim ***** válasza:

Találtam egy jó oldalt, szexuálpszichológia.

[link]

A 12., 13., 14. részt érdemes elolvasni!

2012. jún. 16. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!