Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A későbbiekben megbánnám, ha...

A későbbiekben megbánnám, ha lefeküdnék a barátommal?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Nekem különböző (főleg vallási) meggyőződésem van arra tekintve, hogy szexuális életet csak házasságon belül szabad élni. Erről már volt szó közöttünk, ő elfogadta az én döntésemet. CSak annyit mondott, hogy nem szeretné, ha utána megbánnám, vagy úgy érezném, csalódtam magamban (ugyanis most úgy gondolom, ha megtörténne a dolog, csalódnék önmagamban). A szexen kívül lényegében mindenféle kielégítés fennáll közöttünk. Ha valakivel, akkor vele szeretnék majd először szeretkezni. Ugyanakkor azt is szeretném, ha az első ember a férjem lenne majd. A kettő csak akkor lesz összehozható, ha megvárjuk, míg összeházasodunk... Rettentően nehéz állandóan megállt parancsolnunk magunknak; nekem is. Sőt! Nekem különösen nehéz, mert a testem olyan mértékben szeretne már eggyé válni az övével, h arra nincsenek szavak. Szerintetek megbánnám a későbbiekben, és nem érdemes kockáztatnom, elvégre is első szerelemről van szó? Szerintetek?

2012. jún. 13. 22:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
ja és még valami... eszerint a szabály szerint nem is fogdoshatjátok egymást csak csok más semmi se fenekedet sem foghatja meg.......... ...most ez komoly? na nemáár....
2012. jún. 14. 10:03
 12/34 anonim ***** válasza:
51%

Amúgy azt sem értem, hogy akkor mi lesz ha házasok lesztek? Mert ugye védekezni sem lehet. Max a necces napok elkerülésével. Sőt, szexelni is csak akkor lehetne, ha gyereknemzés a cél.

Ezzel is egyet értesz?

2012. jún. 14. 10:06
 13/34 A kérdező kommentje:

#10/12 Amit leírtál, remélem csak a fiatalkorodból ered, és az évek folyamán, amikor a testeden kívül majd az agyad, a gondolkodásmódod is elkezd érni, másképp fogsz ezekről a dolgokról vélekedni. Mindenesetre imádkozni fogok érted, hogy ez így legyen! :)

Még annyit, hogy egy E verziót kihagytál! E: Isten, az egyetlen és élő, Jézus Krisztus atyja létezik, a paráznaság törvénye ugyanúgy él, mint a "Ne ölj" vagy a "Ne lopj". Kis és nagy bűn között pedig nincs különbség, sőt nem is létezik, szóval ez ugyanolyan kárhozatra vinne, mint a fent említettek. Ehhez hozzátenném, hogy Isten kegyelmes, és mindenki számára elérhető! Ő megbocsájt. A dilemma bennem nem is az Istennek való megfelelés miatt zajlik, sokkal inkább az én, saját életem jobbátevéséről szól. Hiszen ki ne szeretné, ha egy életen át tartana az a bizonyos első csoda?

2012. jún. 14. 10:32
 14/34 A kérdező kommentje:
Utolsó! Isten törvényei az évek, évtizedek, évezredek múlásával is ugyanazok; nem változnak. Ugyanakkor én egy karizmatikus egyház híve vagyok, ahol a különböző védekezési módok megengedettek (az abortusz más tészta!). Az pedig, hogy örömszerzés céljából ne lehetne szexelni... nem civilizálatlan, nomád törzsek vagyunk, ahol a lányokat összevarják, nehogy élvezzék az együttlétet! A szexualitás egy ajándék, aminek a feladata a fajfenntartás, de mellette egy nagyszerű kifejező eszköz a partnerem felé, hogy mindennél jobban szeretem őt! Elsősoron tehát, nem is a magam öröme, sokkal inkább a partneremnek való örömokozás a cél.
2012. jún. 14. 10:37
 15/34 anonim ***** válasza:

De egyik kommentedben leírod, hogy ne paráználkodj, másikban meg nem bűn.

Mi van?

Bocs, de annyira érdekesen gondolkodsz.

Ha ennyire önkényesen értelmezed az egyház törvényeit (pl. a szex nem csak gyereknemzésre jó), akkor miért ne értelmezhetnéd úgy, hogy házasság előtt is lehet szexelni?

2012. jún. 14. 11:08
 16/34 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan feküdj le vele és ne legyél annyira vallásos. A házasságot nem szabad elsietni és emiatt csak sürgetnétek, amit később lehet, hogy meg is bánnátok, mikor a válásra kerül a sor esetleg.

A házasság ráér majd az egyetem után 1-2 év együttélés után!

Nekem kicsit különös is, hogy egyeseket hogyan tud ennyire befolyásolni és irányítani a vallás, mintha valami fertőző kor lenne, ami az elmélyükbe férkőzött.

A napokban ismerkedtem egy csajjal és mikor kiderült, hogy nem vagyok vallásos, ezután már nem is válaszolt és biztosan emiatt volt, mert a profilját egyből átírta, hogy neki fontos a vallás.

Még annyit sem válaszolt, hogy bocsi, de nem téged kereslek. :(

2012. jún. 14. 15:26
 17/34 anonim ***** válasza:
33%

Szia!

Én pontosan ilyen helyzetben vagyok mint te.Csak én két éve csinálom ezt a barátommal.Minden más megy csak maga a behatolás nem ,mert ezt csakis az igazival szeretném,irtó nehéz így (mondjuk mi 8 hónapnál még nem tartottunk a kielégítésnél) de óriási önfegyelemmel ki lehet bírni.

Nagyon sok ideig úgy éreztem csak ő létezhet számomra és mi vagyunk a tökéletes pár...De mondjuk úgy ,hogy az utóbbi időben elbizonytalanodtam,és örülök ,hogy nem adtam oda magam,szal. vigyázz,8 hónap még kevés idő a bizonyossághoz!

Azért a 18 éves válaszolótól megkérdezném,hogy ha most találkozna az igazival,hogy képzelné ,hogy az esküvőig semmi(ami még legalább 3 év ha egyetemre megy az ember és mire megteremti az egzisztenciát)?De persze úgy ,hogy nem voltál még nő közelében könnyű rá vágni,hogy kibírjuk a cél érdekében de elárulom,hogy ha az ember elkezdi a csóknál, nem lehet megállni, mert egyre többet akar,a vágy csak fokozódik és rá fogod vetni magad előbb utóbb a lányra.:D

2012. jún. 15. 09:30
 18/34 anonim ***** válasza:
33%

Kedves #17es válaszoló, én vagyok a 18 éves srác.

Hogy ne kelljen feltételes módba raknod a kérdésed, válaszolok. :D

Az nem igaz, hogy nem voltam nő közelében. Csak röviden (tudom, nagyon egoistán fog hangzani, de muszáj leírnom, hogy megérts engem és egyébként egyáltalán nem önfényezésnek fogom szánni): engem nagyon szeretnek a lányok, mert helyes vagyok, aranyos vagyok, egy kedvelhető, vicces személyiség, nem utolsó sorban -állítólag- jó testem van, ami hamar lázba hozza a lányokat stb. Szóval, tudod milyen sokszor volt úgy, hogy közösülni akartak velem (nagyon rámenősen), hogy kiakartak elégíteni orálisan, hogy leakartak kapni, stb? Olyan sokszor, hogy meg sem tudom számolni. Tudom, hogyha az igazi állna előttem, akkor ici-picit nehezebb lenne, mert a kisördög azt mondaná, hogy úgyis mindegy, mert hamarosan összeházasodunk, de nem sokkal másabb abból a szempontból, hogy így is, meg úgy is kívánom a szexuális kapcsolatot, hisz én is ember vagyok, és én is egy tinédzser fiú. Csak bennem nagyon ott van azaz érzés, hogy a feleségemmel szeretném csak.

Elhiszem neked, hogy egyre többre vágyik az ember, ez kétségkívül így van, igaz még nem tapasztaltam.

Szóval a lényeg, hogy nekem is nagy önmegtartóztatásra van szükségem. :)

2012. jún. 15. 14:48
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

Láttam a Discovery-n egy műsort és ott a vallásos fiatalok úgy oldották meg, hogy megmaradjon a csaj szüzessége a házasságig, hogy análszexeltek.

Itt írnak is erről, Alternatív szex a szüzesség megőrzéséért

[link]

2012. jún. 15. 19:06
 20/34 anonim ***** válasza:
Ez jó megoldásnak tűnhet, de a hívőknél szimbolikus értelemben nézik a szüzességet, szóval a szexuális kapcsolat a lényeg, nem az, hogy a szűzhártya megvan-e még (a szűz hártya egy orvosi beavatkozás következtében is átszakadhat és mégsem lesz "bűnös", mivel nem szexelés közben veszítette el).
2012. jún. 15. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!