A későbbiekben megbánnám, ha lefeküdnék a barátommal?
Nem akarom megmondani, hogy mit csinálj, mert az érzelmeitekkel nektek kell tisztában lennetek. De ha a konkrét aktuson kívül mindent csináltatok már, akkor tulajdonképpen mi tart vissza? :) Ha tényleg szeretitek egymást, és nem csak testi vágyat éreztek, akkor ez az egyik legjobb módja lehet annak, hogy kifejezzétek. Én három éve vagyok együtt a párommal, hihetetlenül szeretjük és megbecsüljük egymást, és a világ legcsodálatosabb dolga, amikor együtt vagyunk. És csak egyre jobban szeretjük egymást. Nem hiszem, hogy Isten szemében ez az ilyen mélyről jövő és tiszta szeretet paráznaságnak számítana.
Az érem másik oldala, hogy viszont, ha nem vagy biztos benne, hogy szeretitek egymást, akkor valószínűleg ilyen mély vallásossággal megbánod, ha úgy alakul, hogy szétmentek. És azért azt is gondold végig, hogy annak ellenére, hogy ő szeret és elfogadja, hogy neked fontos, hogy megvárd a házasságot, lehet, hogy neki pedig az lenne fontos, hogy végre így is együtt lehessetek. Ezt pedig neked kell elfogadnod, ha szereted :)
Szerintem mindenképpen beszéljétek meg őszintén a dolgot, figyeljetek oda egymásra és saját magatokra is, és szeressétek egymást, akkor biztosan nem fogtok rossz döntést hozni! :)
Döntsd el, hogy keresztény lány akarsz lenni, vagy sima "világi". Mindegy, hogy melyiket választod, csak ne csináld azt, hogy mindig azt teszed, ami éppen jól esik. Ha nagyon a Bibliából akarnék neked magyarázni, akkor azt idézetet mondanám neked, hogy:
"Így, mivel langyos vagy, sem hideg, sem forró, kiköplek számból." (Jel. 3,16)
Ezt utálom a legjobban, mikor a keresztények kombinálnak. Így a legegyszerűbb élni, hogy csak azt tartom meg, ami jó, ami meg kényelmetlent, azt elsöpröm a szőnyeg alá. Ne haragudj, hogy ezt mondom, nem akarlak megbántani, de ez az igazság.
Nem tudom azt elhinni, hogy nem szólna a lelkiismereted amikor éppen orális szexelsz, vagy ha nem szól, akkor nem vagy igazi keresztény. Az egy másik dolog, hogy szól, csak nem hallgatsz rá. Itt egyáltalán nem számít, hogy mit érzel a barátod iránt, jól tudod, hogy ez nem befolyásol semmit, mert a Biblia szerint csak házasságon belül lehet szexuális kapcsolatot létrehozni. Lehetne vitatni, hogy a "ne paráználkodj" idézetbe mi tartozik bele, de nem hinném, hogy Jézus azt mondta volna, hogy "Gyerekek, a behatoláson kívül mindent csinálhattok, nyugodtan tegyetek meg mindent!". Kérdező, ennek az egésznek az a lényege, hogy a testünket annak adjuk oda, akivel az Isten színe előtt összekötöttük az éltünk. Honnan tudod Te, hogy a barátod nem hagy el 22 nap és 6 óra múlva, mert nem fekszel le vele (pl), akkor hol lesz az a nagy szerelem amiről beszélsz? Nem is tudod Te, hogy mit adtál oda a barátodnak, majd amikor kitisztul az elméd a ködös szerelemtől, rájössz.
Kérdező, kérlek olvasd el ezt a cikket. Lehet, hoyg Te is voltál a kiállításon, akkor ismerős lesz.
10 ok, amiért várj házasságig a szexel.
" nem hinném, hogy Jézus azt mondta volna, hogy "Gyerekek, a behatoláson kívül mindent csinálhattok, nyugodtan tegyetek meg mindent!"."
Akkor mit mondott volna? "Gyerekek ha 17 évesen találjátok meg az igazit várnotok kell éveket,hogy hozzáérhessetek a másikhoz ,míg egzisztenciát tudtok teremteni és elvégzitek az iskolát "
És addig az ember szenvedjen miközben majd meg pusztul a vágytól.Ez régen tökéletesen működött mikor 16 évesen már házasok voltak az emberek de manapság ez kínzás.
És nem véletlenül akiben nem találtatott szüzesség, azt kövezték meg az ószövetségben,senkit nem érdekelt,hogy csókolózott vagy orális szexet folytatott-e.
Bocsi de azt hittem az esküvőhöz,lakáshoz ahova mentek egzisztencia kell..
És nálam a szex=behatolás.Amit nem tilt a Biblia nem kell belemagyarázni.
Az rendben van de még úgy is négy év pl. neked.:D
De én nem akarok lázítani senkit,és a Biblia ellen beszélni csak tényleg józanul belegondolva teljesen életszerűtlen,hogy ne érintkezz a szerelmeddel évekig.Ezért nem lehet elítélni valakit szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!