Miért teszi ezt velem?
Van egy nős férfi ismerősöm (már-már barát), aki nagyon vonzó, de nyilván tabu. A múltkorában megjegyezte, hogy amikor nem mosolygok rá már két kilométerről, akkor nem tudja eldönteni, hogy nem-e haragszok rá valamiért... ezt én akkor azért csináltam, mert kezdtem nagyon belezavarodni az érzéseimben, és túl akartam jutni rajta, néha inkább észre sem vettem az utcán, próbáltam kerülni, de ő ezt nem hagyta szó nélkül :-( . Nyilván nem árultam el neki a bajom, kimagyaráztam magam máshogy.
Viszont most ő csinálja velem ugyanezt, néha olyan áthatóan és mogorván tud rám nézni, mintha baja lenne, de a következő alkalommal már majd kiesik a kocsiból, úgy int és mosolyog... mi a fenének jó ez a játék? Mert én tudom, hogy miért csináltam, de ő? Nem kérdezhetem meg... vagy jöjjek azzal, amivel ő a múltkor, hogy talán most ő haragszik rám valamiért? Nekem ez már egy kicsit macska-egér játéknak tűnik... és kezd nagyon elegem lenni belőle, mert ezáltal folyton azon agyalok, hogy mi a franc baja van?
Bocs, most látom, hogy egy kategóriával lejjebb akartam írni az egyéb kérdésekbe... mindegy, hátha így is kapok válaszokat.
Előre is köszönöm!
Elkezdtél valamit és most nem tetszik. Jól foglaltam össze?
Szerintem ezen már nem segít semmi más, csak az őszinteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!