Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt velem?
Barátommal két éve vagyunk együtt,de teljesen kikészít az utóbbi időben! Napi rendszerességgel találkoztunk,ma már eljutottunk arra a szintre,hogy 2-3 naponta látom! Az elején még sírással fogadtam,mert ő mondta még nem rég,hogy egy napot sem bírna ki nélkülem,de aztán elfogadtam a tényt. Ezután kezdett teljesen megváltozni. Idegeskedik velem, és bármit mondok mindent kötekedésnek vesz.(pl:mikor jösz? "majd megyek,ne kötekedj már") stb.. Nem láttam Péntek óta,és a rossz időre hagyatkozva nem jön ma sem. Nem keres,nem hív,nem ír smst sem. Mikor megkérdem,hogy szeretsz-e még,annyit felel,hogy igen,ha nem szeretnélek nem lennék veled,nem? Ennyi. De nem érzem,hogy szeret,és annyira rossz.. Kértem,hogy szeressen,de nem változik. Élvezi,hogy könyörgök neki. Ez lehet,hogy ez miatt tesz mindent? Hívom,nem veszi fel, várja,míg írok 3-4 sms-t,utána hív.. Mit tegyek? Nagyon szeretem!
L/18
Vedd fel az ő stílusát kb 1 hétig és szembesítsd vele , hogy ilyen veled régóta.Nem akarok jósolni,de ha ezt fogod tenni valószinű, hogy megharagszik rád és rátesz még egy lapáttal.
Elhiszem, hogy szereted , de szerintem ő fele annyira se szeret téged mint te őt.
Állj a sarkadra!Ha így sem tanul a hibáiból akkor majd lelsz másikat, aki megbecsül és nem tesz majd veled ilyet hidd el!
23/f
EZek alapján már nem szeret sajnos.:S Ne keresd, ne hívd, ne írj neki smst,talán így majd észreveszi magát, ha nem akkor tényleg itt a vége így nincs értelme, h ő ennyire nincs benne már.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!