Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mire jó neki, hogy ezt teszi velem?
Barátom egész héten olyan fura volt,erre ma rámír facebook-on hogy leszek msn-en?felmentem msn-re kérdezett pár dolgot tőlem .Erre azt mondta,hogy volt egy extrém beszélgetése.. bemásolta és oda fűzte mellé "Csak annyi a lényeg hogy ő is szerelmes belém :-O :D" én meg visszaírtam erre azt,hogy "te meg belé..." és akkor azzal akar engem hülyére venni,hogy azt mondja "hát azért nem olyan érzés , vagyis én nem tudom"
Mi jó ebben neki?
Úristen...Ekkora bunkóságot.. Szakíts vele...
Ha nekem ilyet mondana a barátom...szerintem hagyd őt francba...
Dobtad? Legalább annyira bunkóság üzenetben dobni valakit.
"Csak annyi a lényeg hogy ő is szerelmes belém :-O :D" Ez érdekes. Ezt csak megszokásból csinálod, vagy tényleg vicces, hogy :D-t írsz oda?
Amúgy jól tetted, hogy szakítottál vele.
azt mondta "Szépen megakartam fogalmazni csak nem mertem vagyis nem tudtam hogy hogy mondjam el :S :)"
na mind 1 távolság ára :D de ez van :) már jól bírom a fájdalmat :D azért köszi szépen a válaszokat. ő meg legyen boldog azt cső XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!