Szokás-e még szüzen férjhez menni?
Vallásokban, családokban, ahol elvárás. Szerintem egyáltalán nem rossz dolog, ha vki igy gondolja. De a többiek egy percre se higgyék, hogy ettől mivel nem lesz jó a szex válás lesz. Akik ilyen neveltetést kaptak, azoknál szerintem a válás nem jellemző.
Sokkal többen válnak el, akik nem szüzen mentek férjhez.
Soha nem volt szokas szerintem.Mindig a tarsadalom, vallas, eloiteletek..stb.. ami maradektalanul megtartatta a szuzesseget.A muszlim orszagokban igen nagy aranyban van meg 24-28 evesen lany es fiu is szuz.Szeritnem nem egeszseges, ha egy ferfi maszturbal 30 eves koraig.Orvosok szeritneegyenesen ovakodni kell az ilyen ferjjeloltol.HAt ,nekik ez jo...akkor rajta.
En szemely szeritne nem vettem a muszlim ferjemmel sem zsakba macskat.Mondtam neki, mivan ha...??
Igen is megtortent az eskuvo elott a dolog.
Azert, he nem tortenik meg, nem lettem volna boldog, ha epp a naszeszakan dderul ki, hogy a szerelmemnek nem all fel, vagy eppen 2 percig birja.
A muszlim nonek, ez jar ezt hiszik, akkor szagoljak , ha gondok vannak belole kesobb.Nincs mas valasztasuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!