Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek lefeküdjük vagy...

Szerintetek lefeküdjük vagy még NAGYON korai?

Figyelt kérdés
A barátnőm és én megbeszéltük hogy nyáron lefekszünk egymással vagy nálunk vagy náluk.Ő 12 éves a 14 éves vagyok.A lány már nem szűz én viszont még az vagyok.Nagyon szeretjük egymást és sokat is beszélünk erről a témáról.Ő nagyon akarja viszont én nem vagyok biztos benne hogy ez jó ötlet, de persze bele mentem.Szerintetek még túl korai szexelnünk?
2012. jún. 3. 19:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék ítélkezni a szülei felett de hol a francban voltak amikor a kislányuk először szexelt?! én még 12 évesen játszottam a barátnőimmel (persze már beszélgettünk a fiúkról de mégsem a szex volt a téma)..nekem anyukám nem is engedte meg hogy 15 éves korom előtt barátom legyen (viszont ahogy betöltöttem rá egy napra összejöttünk a barátommal) most már így nem ellenzi. de ha én ilyeneket csináltam volna mint a barátnőd akkor apukám elevenen megnyúzott volna és "jól" elbeszélgetett volna velem és hogy mit csinált volna a sráccal arra jobb nem is gondolni..

bőségesen ráértek még a dologgal..gondolj bele hogy még milyen fiatalok vagytok és ha már most lefeküdtök egymással akkor később már nem lesz olyan varázsa a dolognak(legalábbis én így érzem)..ezt úgy értem hogy még az egész életetek ott van arra hogy szexeljetek.. élvezzétek inkább a kézfogást, puszikat, csókokat, simogatást és még egy csomó minden van a testi kapcsolaton kívül amivel örömöt szerezhettek egymásnak (habár sztem ezek sem egy 12 éves lánynak valók de inkább ezeket csináljátok még) és amúgy miért a szexel akarjátok kezdeni? miért nem haladtok fokozatosan (pl.előbb petting)

2012. jún. 7. 21:24
 32/32 anonim válasza:
Nos, ha már 12 évesen nem szűz, akkor 99%, hogy vonós a kiscsaj. Akár igaz, akár nem, max. csak a kezét fogd meg!
2012. jún. 23. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!