Szerintetek lefeküdjük vagy még NAGYON korai?
Nem szeretnék ítélkezni a szülei felett de hol a francban voltak amikor a kislányuk először szexelt?! én még 12 évesen játszottam a barátnőimmel (persze már beszélgettünk a fiúkról de mégsem a szex volt a téma)..nekem anyukám nem is engedte meg hogy 15 éves korom előtt barátom legyen (viszont ahogy betöltöttem rá egy napra összejöttünk a barátommal) most már így nem ellenzi. de ha én ilyeneket csináltam volna mint a barátnőd akkor apukám elevenen megnyúzott volna és "jól" elbeszélgetett volna velem és hogy mit csinált volna a sráccal arra jobb nem is gondolni..
bőségesen ráértek még a dologgal..gondolj bele hogy még milyen fiatalok vagytok és ha már most lefeküdtök egymással akkor később már nem lesz olyan varázsa a dolognak(legalábbis én így érzem)..ezt úgy értem hogy még az egész életetek ott van arra hogy szexeljetek.. élvezzétek inkább a kézfogást, puszikat, csókokat, simogatást és még egy csomó minden van a testi kapcsolaton kívül amivel örömöt szerezhettek egymásnak (habár sztem ezek sem egy 12 éves lánynak valók de inkább ezeket csináljátok még) és amúgy miért a szexel akarjátok kezdeni? miért nem haladtok fokozatosan (pl.előbb petting)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!