Szerintetek lefeküdjük vagy még NAGYON korai?
te vagy a fiu..Teritsd eszhez a kiscsaajt.!!! 14/L
OMG
Nagyon remélem, hogy kamu a kérdés!
12 és már nem szűz? Egek!
Egyébként IGEN, nagyon nagyon korai! Mindkettőtöknek!
12 éves és 14 éves GYEREK és a szex?
ez már nem korai, hanem beteges.
annó 16 évesen vesztettem el a szüzességem és azon gondolkoztam,hogy nem túl korai-e. (16 évesen nem volt az)
vicces,hogy mostanában miket művelnek a gyerekek.
L/19
Egyszerűen nem hiszem el,hogy ő már nem szűz:) Esetleg nem Harján Zoinak hívják az illetőt?:D Amúgy attól függ,te hogy érzed..Ha te 14évesen elveszted a szüzességed fiú létedre az ma már normális,de ha ő már 12 évesen nem szűz,akkor vagy ku*va,esetleg ku*va hazudozós...Amúgy,szerintem 12évesen járni se kéne valakivel,de ez a ti dolgotok..Megkérdezhetem milyen volt a reakciód amikor azt mondta,hogy nem szűz?
1*/L
Megköszönném ha nem k*rváznátok le a barátnőmet.
Köszönöm az eddigi válaszokat!Én úgy döntöttem hogy bele megyek és lefekszek vele.(persze védekezünk)
Amúgy szerintem a mai világban az is csoda ha valaki még 12 évesen szűz.
Egy 12 éves lány az GYEREK. Nem nő. Ki sincs fejlődve bakker. Ez több, mint beteges szerintem.
Egyébként remélem azzal tisztában vagy, hogy 100%-os módszer a védekezésre nincs. Nem tudom mit szólnál hozzá, ha ilyen korán apuka lennél...na meg a szüleid mit szólnának hozzá?:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!