Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek lefeküdjük vagy...

Szerintetek lefeküdjük vagy még NAGYON korai?

Figyelt kérdés
A barátnőm és én megbeszéltük hogy nyáron lefekszünk egymással vagy nálunk vagy náluk.Ő 12 éves a 14 éves vagyok.A lány már nem szűz én viszont még az vagyok.Nagyon szeretjük egymást és sokat is beszélünk erről a témáról.Ő nagyon akarja viszont én nem vagyok biztos benne hogy ez jó ötlet, de persze bele mentem.Szerintetek még túl korai szexelnünk?
2012. jún. 3. 19:18
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
71%

te vagy a fiu..Teritsd eszhez a kiscsaajt.!!! 14/L

OMG

2012. jún. 3. 19:21
 2/32 sztbali ***** válasza:
80%
Nagyon korai. 12 évesen nem szűz? Szerintem várjatok még jó pár évet.
 3/32 anonim ***** válasza:
75%
fake...
 4/32 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon remélem, hogy kamu a kérdés!

12 és már nem szűz? Egek!

Egyébként IGEN, nagyon nagyon korai! Mindkettőtöknek!

5/32 anonim ***** válasza:
64%

12 éves és 14 éves GYEREK és a szex?

ez már nem korai, hanem beteges.

annó 16 évesen vesztettem el a szüzességem és azon gondolkoztam,hogy nem túl korai-e. (16 évesen nem volt az)

vicces,hogy mostanában miket művelnek a gyerekek.

L/19

2012. jún. 3. 19:22
 6/32 anonim ***** válasza:
71%

Egyszerűen nem hiszem el,hogy ő már nem szűz:) Esetleg nem Harján Zoinak hívják az illetőt?:D Amúgy attól függ,te hogy érzed..Ha te 14évesen elveszted a szüzességed fiú létedre az ma már normális,de ha ő már 12 évesen nem szűz,akkor vagy ku*va,esetleg ku*va hazudozós...Amúgy,szerintem 12évesen járni se kéne valakivel,de ez a ti dolgotok..Megkérdezhetem milyen volt a reakciód amikor azt mondta,hogy nem szűz?

1*/L

2012. jún. 3. 19:23
 7/32 anonim ***** válasza:
68%
Remélem csak viccelsz,mert amit csinálnál az bűncselekmény.Éveket lehet érte kapni.
2012. jún. 3. 19:24
 8/32 A kérdező kommentje:

Megköszönném ha nem k*rváznátok le a barátnőmet.

Köszönöm az eddigi válaszokat!Én úgy döntöttem hogy bele megyek és lefekszek vele.(persze védekezünk)

Amúgy szerintem a mai világban az is csoda ha valaki még 12 évesen szűz.

2012. jún. 3. 19:29
 9/32 anonim ***** válasza:
66%

Egy 12 éves lány az GYEREK. Nem nő. Ki sincs fejlődve bakker. Ez több, mint beteges szerintem.

Egyébként remélem azzal tisztában vagy, hogy 100%-os módszer a védekezésre nincs. Nem tudom mit szólnál hozzá, ha ilyen korán apuka lennél...na meg a szüleid mit szólnának hozzá?:DDD

2012. jún. 3. 19:32
 10/32 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy szerintem hülye vagy...Miért lenne csoda?12 évesen a lányok 80%a nem is menstruál,nektek is sztem felesleges védekezni...Amúgy meg,hülyeség bele menni...Te fogod megbánni majd,elhiheted.Én azt mondom hogy iszonyat korai,és te sem tudod még hogy mit csinálsz ezzel...Azért akarsz vele lefeküdni mert kíváncsi vagy milyen jó is lehet.Ne:D
2012. jún. 3. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!