A barátnőm és én megbeszéltük hogy nyáron lefekszünk egymással vagy nálunk vagy náluk.Ő 12 éves a 14 éves vagyok.A lány már nem szűz én viszont még az vagyok.Nagyon szeretjük egymást és sokat is beszélünk erről a témáról.Ő nagyon akarja viszont én nem vagyok biztos benne hogy ez jó ötlet, de persze bele mentem.Szerintetek még túl korai szexelnünk?
Nem.Senki sem szent.De nem gondolod hogy ha valaki 12 évesen szexelt,akkor az pedomaci volt?Amúgy meg,egy 12éves lányról ne beszélj már úgy mint egy 20éves nőről.Ilyen életkorban,ilyen témában egy 12évesnek nem lehetnek "hibái".Hiba az egy 20évesnél ha összefekszik valakivel,de egy 12éves nem tud dönteni ilyen helyzetben.
2012. jún. 3. 19:48
22/32 anonim válasza:
pfff istenem 12 évesen én még otthon barbie-ztam :O szexelni 12 évesen?? :O könyörgöm hova fajul még a világ? ha lenne egy lányom 12 évesen én még azt se engedném h járjon valakivel.. csak gratulálni tudok mindkettőtöknek.. na meg persze a "nőd" szüleinek..
2012. jún. 3. 19:49
23/32 anonim válasza:
Nem tudhatom,hogy az apád halott..:)Kérdezd meg mondjuk akkor a nagyapádtól,anyukádtól,féltestvéredtől,szépnagyanyádtól de semmiképp se a haverjaidtól ill. a barátnődtől.
2012. jún. 3. 19:50
24/32 A kérdező kommentje:
norci egyet kihagytál :P
Tőletek*
2012. jún. 3. 19:55
25/32 anonim válasza:
Kérdező,megkérdezhetem hogy amikor azt mondta,hogy ő nem szűz,mit éreztél?Mit gondoltál,és mit mondtál rá?
2012. jún. 3. 20:07
26/32 anonim válasza:
ugye ez vicc? de most komolyan két kis kölyökről beszélünk az egyik kb 6.os a másik 8.os általános iskolás! a tojáshéj a feneketeken van, szüleitek szabadságon vannak??? mi az hogy 12 éves taknyos kislány már nem szűz???
Maradjunk annyiban hogy ebben a korban képtelenek vagytok a mély érzelmek,szóval ez a szeretjük egymást csupán gyermekkori fellángolás, éretlenek vagytok hozzá lelkileg,érzelmileg és agyilag is,sőt szerintem a kislány testileg is.Még 15 évesen is korai a szex nem hogy 12 évesen!! Beteg a társadalom,egyre betegebb,következőleg az ovisok fognak szexelni?? Kérdez ő legyen már annyi eszed,hogy nem szexelsz 14 évesen a kis barátnőddel.
2012. jún. 3. 20:14
27/32 anonim válasza:
remélem fake, de ha nem....
12 évesen megd*gták....hát a KISLÁNY vagy ennyire naív vagy egy r!bi lesz
te pedig hagyod hogy a vér a fejedből a kukidba szálljon és azt hiszed ezért hogy annyira szereted és jó döntést hozol....
gyerekek vagytok még inkább mondjátok meg anyukátoknak hogy mit tervezgettek ahelyett hogy játszanátok az "érettet"
2012. jún. 3. 22:19
28/32 anonim válasza:
bárki követhet el hibákat - szóval te is hibának minősíted az esetet.. akkor szerintem nem kéne megismételni ugyanazt a hibát újra és újra, ha egyszer tudod hogy az
2012. jún. 4. 10:13
29/32 anonim válasza:
12 éves basszus, kiscsaj, nehogy elvedd a szüzességét! Ilyen korban még babáznia kéne istenem... és mi az, hogy eltervezitek? Mi lesz úgy a varázsa?
2012. jún. 4. 12:31
30/32 anonim válasza:
Kivel szexelt előtted? Téged ez nem zavar? Nem zavar, hogy 12 éves létére már valaki megd*gta?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!