Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szülői szemmel nézve hány...

Szülői szemmel nézve hány évesen engednéd meg a lányodnak az első együttlétet? 14 /L

Figyelt kérdés
tételezzük fel hogy te vagy a szülő.megbízol mind a kettőbe, ismered a srácot és a szüleit is. 1 éve együttvannak.

2012. máj. 31. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
ha az hogy jaj szegény tinik a társadalom miatt ilyenek akkor ez nem igaz,rengeteg értelmes,tini van akinek van önbecsülése és tartása,érdekes ők tudnak várnia szexel még érettebbek lesznek,érdekes ők nem fetrengenek részegen az utcán 13-15 évesen,ők nem is esnek teherbe és nem tesznek fel itt idétlen kérdéseket, a társadalom szintje az embereken is múlik legfőképp
2012. jún. 3. 09:57
 62/73 anonim válasza:

A "szegény tinik" a biológiánk miatt ilyenek. A mai társadalmunk az, ami elvárja tőlük, hogy uralkodjanak egy olyan ösztönön, amin nagyon nehéz. És a többségnek nem is sikerül. Az a kevés kivétel, akiket említesz, nem a többség. Nézz körbe, és gondolkozz el azon, hogy vajon tényleg az emberekkel, ez esetben a fiatalokkal van-e a gond, vagy talán a "mesterséges szabályaink" sántítanak.

Nem véletlenül tombolnak a hormonok a tizenéves lányokban, fiúkban. De ugye, mi a racionálisnak gondolt fejünkkel jobban tudjuk, mit is akar a természet?! Tényleg elfelejtett a legtöbb ember értelmesen gondolkodni?

Természetesen, az igaz, hogy a média kicsit túlzásba esett a szexualitással kapcsolatban, de ott is azt használják ki, hogy az emberek (köztük a fiatalok is!) legnagyobb százaléka fogékony erre, ezért befolyásolható vele. Mert a szexualitás szerves része az emberi létnek.

Az eddigi mondandóim lényege azonban az, hogy ha a természetünk egy részével így szembeszállunk, (ha esetleg ideiglenesen sikerrel is kecsegtet) annak végül mindig kudarc a vége. Ha nem hiszed, akkor figyeld meg jobban az embereket és a viselkedésüket! Nem az embereket kéne a szabályokhoz, hanem a szabályokat az emberekhez igazítani. Mert míg az előbbi sosem fog sikerülni, addig az utóbbi működőképes (lenne).

2012. jún. 3. 10:50
 63/73 anonim ***** válasza:
Az ember nem egy ösztönylény,képes uralkodni magán,mondhatsz akármit,de ha az állatokat is megnézed,a kölykök nem párzanak...
2012. jún. 3. 12:13
 64/73 anonim válasza:

Ha az ember képes lenne uralkodni magán, akkor az éppen tárgyalt probléma sem lenne olyan széleskörű.

Persze, hogy a kölykök nem párzanak, mert nem ivarérettek. De amint azzá válnak, már nem kölykök többé. Vagy tévednék? (De tudom... mi emberek nem vagyunk állatok. Csak azt tudnám akkor, hogy mégis melyik rendszertani egységbe tartozunk??)

2012. jún. 3. 14:13
 65/73 anonim ***** válasza:
0%
utolsó! szerintem te 16 alatt vagy, mert a tudásod erről árulkodik. bocsi, de ez azért durva. ne okoskodj ilyen témában, mert még tanulnod kell. mondjuk biológiát.
2012. jún. 3. 15:12
 66/73 anonim válasza:

Kedves utolsó, azért elég durván alábecsülted a koromat. :D

Nem baj. Szerintem a nagy többségnek (téged is belértve) nem ártana egy kis biológiát és egy kis emberi evolúciót tanulni! És egy kicsit az aktuális trendek szemellenzői nélkül megtanulni gondolkozni! Akkor talán észrevennétek, milyen furcsa dolgokat is tartotok néha normálisnak...

2012. jún. 3. 15:57
 67/73 anonim ***** válasza:
az neked gáz akkor, mert simán azt hittem, hogy 16 alatt vagy...én tanultam evolúcióról sok-sok éen át. javaslom neked is. ha gondolod könyveket is ajánlok.
2012. jún. 3. 16:26
 68/73 anonim válasza:

Nekem ugyan nem gáz. :D Hiszen te nem látod a stílusból, a fogalmazásmódból, hogy nem egy tizenévessel van dolgod. Az pedig, hogy "tudományosan" mást gondolunk, nem mérvadó. Sok okos embert néztek már hülyének. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én rettentő okos lennék, csupán azt, hogy az "új" gondolatok mindig heves ellenérzéseket váltanak ki, akár helyes irányba mutatnak, akár eszement baromságok. (Ellenben a megszokottal, amit még akkor is foggal-körömmel szokás védeni, ha egyértelműen látszik, hogy elavult baromság.)

És én is tanultam már sokat életemben. :)

Remélem, egyszer majd a te szemed is felnyílik, ha a sok évnyi tanulásod nem volt még elég hozzá. (28/N)

2012. jún. 3. 20:55
 69/73 anonim ***** válasza:
Már felnyílt a szemem, csak a buta emberekkel nem tudok mit kezdeni. bocsi.
2012. jún. 3. 20:59
 70/73 anonim válasza:

Miért kell ezért bocsánatot kérni? :D Engem nem zavar, ha neked valami nem megy.

Persze eddig tőled csak azt hallottam, hogy buta vagyok, de hogy konkrétan mivel van bajod és milyen szempontból, az még nem derült ki. Mondjuk pont ez az, ami érdekes és építő jellegű lehetne mások számára. A személyeskedés meg bőven elég lenne két mondatban is, hogy az indulat is levezetésre kerüljön.

2012. jún. 3. 21:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!