Szülői szemmel nézve hány évesen engednéd meg a lányodnak az első együttlétet? 14 /L
Figyelt kérdés
tételezzük fel hogy te vagy a szülő.megbízol mind a kettőbe, ismered a srácot és a szüleit is. 1 éve együttvannak.2012. máj. 31. 16:49
31/73 anonim válasza:
éretlen vagy a hozzászólásaidból is látszik,minden 13-14 éves azt hiszi érett és már felnőtt
32/73 anonim válasza:
függ a fiútól is
de egyébként 16 előtt egyiknek sem engedném.
nem nézném jó szemmel ha a fiam apuka lenne,mert össze vissza dugna mindenkit:) ha meg nem tetszik neki, leléphet.
33/73 A kérdező kommentje:
nem erőlteti a szexet ha nem akarom azt mondta.
2012. máj. 31. 17:47
34/73 anonim válasza:
Még jó, hogy nem erőlteti.
És soha ne azért akarj vele lefeküdni, mert attól félsz, hogy ha nem teszed elhagy.
Szerintem még csak maradjatok a csókolózásnál, meg esetleg pettingeljetek.
35/73 A kérdező kommentje:
nem hagyna el emiatt. és igen azt csináljuk.
2012. máj. 31. 17:58
36/73 anonim válasza:
Te már kívánod a szexet? Hogy lehet egy olyan dolgot kívánni amit még soha nem próbáltál? Én sem kívánom a pacalt, mert még soha nem ettem. Miért nem próbálkoztok mással? Lehet máshogy is együtt lenni, nem csak úgy. :) Nem kell érintkeznetek. Az is ugyan olyan jó, nah jó nem annyira, de neked még szerintem megfelel. Részleteket nem írok, szerintem tudod mire gondoltam :)
38/73 A kérdező kommentje:
2 hónapja kint él külföldön és hétvégente van tali addig camerán beszélünk vagy chatelünk.
2012. máj. 31. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!