Szülői szemmel nézve hány évesen engednéd meg a lányodnak az első együttlétet? 14 /L
Na én most elmondom mi a szitú. Hiába mondjátok ennek a lánynak hogy éretlen úgysem fogja fel. Elöbbi kommentjében is azt írta hogy végre valaki aki egy ugyan azon véleményen van mint ő. Ebből látszik milyen éretlen még. Nem fogadja meg más szavát csak azt aki biztatja és egy véleményen van vele. 14 évesek mint érettnek hiszik magukat. Hát kislány el kell szomorítsalak nincs igazad. Amúgy meg nyugodtan d*gasd meg magad úgysem fog használni amit mondunk neked. Max reménykedhetsz hogy nem hagy el az első adandó alkalommal a pasid, hogy nem lesz gyermeked, hogy nem kapsz el semmi féle betegséget és egyebeket. Nagyon éretlen vagy csak a saját fejed után tudsz menni. Ilyen korban még a lányoknak nem sexelni kéne hanem mint normális gyerek játékokkal játszani mint én 14 évesen. Én ráértem18 évesen nemi életet élni és akkora már mindennel tisztában voltam. Viszont ha te ennyire l*szarod mások véleményét akik ellenzik ezt akkor csak hajrá. Csak mindenki egy könnyen d*gható, álszent kis gyereknek fognak tartani ha majd meg tudják hogy hogy 14 évesen már nem vagy szűz. Sok sikert hozzá!
20/F
14-15 éves korában "engedném meg". Gondolom, örülsz egy ilyen válasznak, de nem azért írtam. Egyszerűen emlékszem még a saját vágyaimra 14 éves koromból. Nekem végül nem szülői tiltás miatt tolódott későbbre a dolog, csupán olyan egyszerű oknál fogva, hogy nem találtam olyan srácot/férfit, aki tényleg kellett volna nekem, illetve én is neki. Amúgy tisztában voltam azzal, hogy a szex terhességgel járhat és mikor tizenhat lettem, már úgy gondoltam, hogy ha úgy adódna, én bizony megszülném a gyereket és felnevelném, bármilyen körülmények között is. Egyébként meg, mivel a szex elsődleges célja a gyermeknemzés, így minden nőnek szem előtt érdemes tartania azt, hogy csak olyan férfival szexeljen, akitől nem bánná, ha teherbe esne.
És le lehet ezért pontozni, de csak a mai társadalmunk az, ahol a gyerekkor ilyen erősen kitolódott. Illetve ki lett tolva különböző megfontolások miatt. Mégis mi a fenéért lázadnak a kamaszok annyira a szüleik, a felnőttek ellen? Mert mindenük azt mondja nekik, hogy felnőttek, egyedül a környezetük nem. Lehet harcolni a természettel, de az egyenes út a kudarchoz. És utána lehet szidni és alázni a tizenéveseket... teszitek is sokan, itt is. És igen, tudom, hogy manapság a tizenéveseknek nincs lehetőségük rá, hogy önállóan boldoguljanak. De ez nem az ő hibájuk. Sokan hajlandóak lennének rá, csak az a társadalmi berendezkedés, amiben most épp élünk, ezt nem támogatja. És ezért elvárjuk a tizenévesektől, hogy önmegtartóztatásban éljenek. És nem csak a szexualitás szempontjából.
Szerintem ez az egész így nagyon gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!