Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szülői szemmel nézve hány...

Szülői szemmel nézve hány évesen engednéd meg a lányodnak az első együttlétet? 14 /L

Figyelt kérdés
tételezzük fel hogy te vagy a szülő.megbízol mind a kettőbe, ismered a srácot és a szüleit is. 1 éve együttvannak.

2012. máj. 31. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
40%

jézusom de szánalmas vagy kicsi lány.....inkább menj vissza tanulni...méghogy kívánod a szexet....pff, az, aki 25 éves, és még sohasem szexelt, na az kívánhatja...na de egy 14 éves KISLÁNY????? Szánalmas ami manapság történik a világban...

am kérdésre válaszolva:

lányomnak 18-20, fiamnak 13-14

2012. máj. 31. 19:11
 42/73 anonim ***** válasza:
41%
16. 14 évesen még nagyon fiatal vagy, meg fogod bánni, de úgyis azt csinálsz, amit akarsz. nem vagy még nagylány, csak annak hiszed magad. tudom, mert én is voltam 14 éves kis picsogó liba.
2012. máj. 31. 19:41
 43/73 anonim ***** válasza:
ebből nálunk is áll a balhé(nekem hugom van) hogy nem aludhatnak együtt. de amikor otthonvannak egyedül déltől estig az rendbe van. én ezt nemértem igazábol...jo srácként más meg én sose engedélyt kértem hanem mondtam h ő márpedig itt alszik ami egy kicsit erőszakosnak tűnik de mindigis ugy gondoltam h majd én eldöntöm. és egész normális ember kerekedett belőlem na midn1 amugy 14 évesen még szép h nem hagya be is verném annak a 16éves srácnak az orrát aki 14 éves csajjal jár(hasonlora volt már példa amiko kéretlen kérőkkel beszélgettem h legközelebb hogyan áljanak a dolgokhoz) 16 lenne amikor jo hát járnak egy ideje meg tudtom nélkül is megteszi végülis inkább mondja el (huznám halasztanám a dolgot azért amig lehet) 17 körül mondanám h jo ha van valakid felhozhatod éjszakára
2012. máj. 31. 19:42
 44/73 anonim ***** válasza:
Kb. 16-17 vagy 18.Azelőtt semmiképp, érni kell ehhez.de attól is függ, hogy mennyire érett a gyerekem.Én 15 éves vagyok, fél éve együtt vagyok a párommal és pettingelünk, amennyit csak lehet.Ti is pettingeljetek sokat, nem árt évekig azt csinálni, ismerd meg a másik testét, hogy mi a jó neki és tényleg képzeld magad abba a szituációba, hogy terhes vagy.Amúgy én és a barátom, megfogadtuk, hogy 18 éves korunk előtt semmiképp, csak amikor már nagyon nem bírunk magunkkal.Addig is mehet a petting, ujjazás, nyalás, kiverés esetleg leszopás (ha nem undorodsz az ondótól és tényleg szeretnéd) és élményben végülis majdnem ugyanolyan mint a szex.De ha te érettnek tartod magad, akkor hajrá! :)
2012. máj. 31. 20:48
 45/73 anonim ***** válasza:
Ja, de én szerintem nem fogok erről beszélni az anyámmal.szerintem ez magánügy meg kínos is lenne.Az ottalvásról meg annyit, hogy max. azt mondod, hogy az egyik barátnődnél alszol.Ha semmiképp nem lehet megoldani, akkor így.előző voltam.
2012. máj. 31. 20:50
 46/73 anonim válasza:
63%

Azért rohadt vicces válaszok vannak itt. Éretlenségről beszéltek, de ti vagytok a legéretlenebbek! :D

Komolyan azt hiszi bárki is, hogy egy gyereknek meg lehet tiltani a szexet? Meg hogy el lehet várni tőle, hogy akár 18-20 éves koráig várjon (mert volt ilyen válasz is)?

14 éves kortól már jogilag sem tehet semmit a szülő, és a legtöbb, amit a tiltással elérhet, hogy a gyerek lázadni fog, az meg nem vezet semmi jóra (ez egyébként nyilván nem csak a szexszel van így).

Meg bírom ezt a lenéző stílust. Egyesek itt csak pár évvel idősebbek 14-nél, de annyira nagyra vannak magukkal, hogy megmondják a tutit. Egy 14 éves nem kívánhatja a szexet... Miért is nem? Ez vagy álszentség, vagy az illetőnek nem volt/nincs rendben a hormonháztartása. Ja a másik: nyilván a szűzhártya véd minden fertőzéstől. Tudod, hogy néz ki a szűzhártya? Vagy csak imádod túlreagálni a dolgokat (utóbbira tippelek a kisregényből).

A legjobb az, amikor kiírják, hogy pl. a fiuk x évesen, a lányuk x+5 évesen szexelhet. Na már most megkérdezem, kivel fog szexelni az x éve fiuk? Az 5 évvel idősebb lánnyal? :) Vagy az már nem gond, ha az a lány, akivel a fiú szexel, még fiatal, csak a saját lányomnak tiltom a szexet? Na ez az álszentség! Egyébként meg miért gondolja azt mindenki, hogy a lányokat ennyivel jobban kell védeni? Egy fiú is ugyanakkora hibákat tud elkövetni.

A kérdezőnek:

Ne ezen múljon. Természetesen én sem támogatom a fiatalkori szexet, de jelen esetben semmi gondot nem látok. 1 éve együtt vagytok, ami már elég bizonyíték arra, hogy nem csak a szexet akarta tőled, és már jogilag is rendben van. A szülőkkel nem érdemes foglalkozni ilyen kérdésben. Valahogy oldjátok meg, akár titokban is!

Ja, még valami: itt, ezen az oldalon ne várj túl sok őszinte választ. A legtöbb ember, aki ide jár, álszent, és komplexusa van, miszerint neki meg kell mondania a másiknak a tutit. Vagy csak éppenséggel köze sincs a témához, és csak ír valamit.

2012. máj. 31. 21:57
 47/73 A kérdező kommentje:
ment a zöld pacsi. köszönöm szépen valaki végre egy véleményen van velem.
2012. máj. 31. 22:12
 48/73 anonim válasza:
#46 rossz napod volt? Korod?
2012. máj. 31. 22:45
 49/73 anonim ***** válasza:
87%
46! sok dologban igazad van és sok dologban nem. én is voltam kis picsogó liba és elhiheted, hogy egyszer-kétszer majdnem jól megszívtam, mert olyan nagylánynak gondoltam magam. a szexuális együttlétnél nem csak az számít, hogy a pasi csak szexet akar-e a nőtől vagy nem. ennél a szex/szeretkezés jóval több és egy 14 éves fejben még nincs kész rá. ennek ellenére meg fogja tenni, majd nyakamat rá, hogy 2 éven belül húszmilliószor is arra fog gondolni, hogy simán várhatott volna. majd pedig felnővén belőle lesz olyan szülő, aki olyan álszentségeket fog írkálni, mint az előttem szólók (és lépten-nyomon azon fog parázni, hogy a gyereke is olyan lesz-e mint ő). és ebben tökéletesen egyetértek veled. az legalább akkora baromság, hogy a 13 éves fiamnak simán engedném, hogy ott aludjon a barátnője. én személy szerint soha nem bántam meg, hogy vártam az első aktussal és csak kísérletezgettem (úgy mint ahogy itt előttem egy 15 éves lány írta). szerintem bőven ráér az ember 16 felett elveszíteni a szüzességét, legyen akár fiú, akár lány. és abban is egyetértek, hogy a 20 éves életkor már igazán túlzás...
2012. máj. 31. 23:47
 50/73 anonim ***** válasza:
46os,semmi álszentség nincs abban,hogy egy 14-15 éves kislány még ne szexeljen,ha testileg érett is bár ez abszolút nem biztos,agyilag,érzelmileg és lelkileg éretlen még mind a komoly kapcsolathoz,min a szexuális élethez.Én is voltam 14 éves fruska aki azt hitte,hogy az a fiú akivel jár lesz élete szerelme és a halálán volt mikor szakítottak,és azt hittem szerelmes vagyok,de mikor igazán szerelmes voltam tudtam,hogy az csak egy gyermekkori fellángolás volt.Igaz 14 évesen már nem lehet nevelni hiába fiatalkorú még a gyerek,de nem is ekkor kell nevelni,időben fel kell világosítani kialakítania jó bizalmi kapcsolatot,figyelmeztetni őt milyen következményei vannak a korai szexuális életnek,a jó irányba kell terelni,és akkor ha a gyerek értelmes,van önbecsülése és tartása,normális az értékrendje akkor nem fogja 14-15 éves kislányként széttenni a lábát 1.-2. gyerekszerelmének,hanem majd akkor ha igazán érett lesz,igazán szerelmes.Szóval a jó szülő kiskorától jó irányba tereli a gyereket.de a kérdés az volt mikor engednéd a gyerekednek,és erre írtam én hogy fiúnak 16-17,lánynak 17-18,de ezt úgyis a gyerek dönti el és mint mondtam felelősségteljes,értelmes,jól nevelt gyerek nem fog 13-15 éves kislányként szexelni,mert tudja hogy a testiség nem a gyermekszerelmek sajátja,és egy gyermekkapcsolat másképp is működni tud.
2012. jún. 1. 07:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!