El szeretném veszíteni a szüzességem hová menjek csajozni?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok férfi de csak 15-16 nak nézek ki már nagyon szeretném elveszíteni de félénk típus vagyok zavarba jövök a csajok előtt.
Fogalmam sincs,hogy csináljam egyenlőre egy barát csajnak is örülnék akinek el lehetne mondani mindent ilyen lelki társ.
Meg nem is vagyok annyira beszédes típus :(
Még soha nem volt egy csaj barátom sem még beszélgető partner sem volt aki csaj lett volna.
Mit csináljak.
Meg a méretem miatt is parázok csak olyan 14-15 lehet :(
Mindenkinek olyan nagy pedig bentlakásos sulin szoktam látni nekik azoknak olyan nagy mindnek.
2012. máj. 24. 00:55
11/13 anonim válasza:
menj el egy sp koncertre, ott sok csaj van felfokozott izgalmi állapotban xd
12/13 anonim válasza:
Figyelj...ma olyan világot élünk (sajnos) ahol a 14-16 éves lányok ( tisztelet a kivételnek) 1-2 ital után, beszélgetés nélkül a túrót lenyalogatják rólad .( nem tapasztalat) Így hát a régi klasszikus módszert alkalmazd, ahol is felváltasz egy 10ezrest ezresekre meg ötszázasokra és ott te leszel a buli királya a lányok körében, úgy gondolom innen már tudod mi lesz a dolgod!:) Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!