Ha 30 évesen szűz vagyok mint férfi akkor jobb ha elbújok a külvilág elől?
Szerintem, akinek ennyi idős koráig nem jött össze, annak ezután sem fog. Kifejthetném oldalakon keresztül, hogy miért, de nincs kedvem.
Aki ezt belülről éli meg az úgy is tudja, aki meg nem, az azután sem fogja megérteni.
neked jó így?
mert hogy ez volna a legfontosabb, hogy neked mi a jó.
nekem volt egy pasim, aki 26 évesen még szűz volt, de nem sokáig.. :D mindketten akartuk és tök aranyos volt. :)
Én 24 éves szűz srác vagyok, és ettől már depressziós is kezdek lenni. Ha 25 évesen is az leszek felakasztom magamat, hiszen nulla tapasztalattal a kutyának se kellesz, ha pénzed sincsen akkor sem kellesz senkinek, ha VV Christofel sem vagy akkor sem kellesz senkinek.
Érdekes ez az egész tizenéves korban csak azt gondolják rólad, hogy gáz vagy, lúzer. Huszonévesen, harminc évesen már perverz betegállat, pedofil, kukkoló, szadista, és lúzer vagy, a többség szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!