Lányok! Veletek is elbánt már úgy férfi, hogy csak azért feküdt le veletek, hogy ő vegye el a szüzességeteket, és utána lelépett?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 22:21
11/15 anonim válasza:
""Nem, mert a normálisabbja megválogatja a fiúit, és nem dől be mindenféle ígérgetésnek."
Elég retardált lehetsz, gondolom egy csajnak sem kellesz, azért adod itt a marha bölcset. szánalmas vagy"
Magadból indultál ki? Sajnállak. De legalább van önkritikád.
Amúgy igazad van, nem kellek a csajoknak, de miután hetero vagyok, és lány, ezért ez nem igazán zavar.
12/15 anonim válasza:
nekem is lelépett, de utána 5 évvel már újra szűz voltam és az is lelépett :LOL
13/15 anonim válasza:
Persze, négyszer is előfordult.
24/N
14/15 anonim válasza:
Volt. Megfeketetett. Utána tagadta az egészet, meg hogy ő még szűz meg minden... Közben kiderült, hogy csalt is...
Ez egy 13 hónapos "kapcsolat" volt. Azóta már megtaláltam az igazit. :)
15/15 anonim válasza:
Volt 1, aki próbálkozott, de nem jött össze neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!