Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szuzkent mennyi ido utan...

Szuzkent mennyi ido utan normalis hogy lefekudjek vele? 16/L

Figyelt kérdés
o 19eves,3honapja vagyunk egyutt es a konkret sexen kivul mar minden megvolt

2012. máj. 18. 22:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 22:50

Ez baromság!

Sajnos vannak határok, egy tizenéves lány még nincs biológiailag kifejlődve, mint egy 20 feletti. Se a medencéje, se a hormonháztartása nem állt be, de még sorolhatnám.

Sok minden eldöl fejben, de egy 16 éves lány nem lehet arra képes, hogy egy vállalatot, vagy repülőt vezessen. Hiába hiszi azt, hogy fejben már el van döntve. Sem az életkora, sem a tudása nem elég ahhoz, hogy egy ilyet meg tudjon csinálni.

16 évesen felesleges szexuális életet élned, legalább várj egy kicsit, nem kell az ágyba ugorni mindjárt. Sokan azt mondják a csajok elöbb érnek, de e nem tizen iksz éves korukra lesznek érettek az érettséget legtöbbször a biológiaira értik. Nem érdekel az a magyarázat, hogy már a középkorban. Nem ott élünk.

Gondolkozz felelősségteljesen, mert ennek hiányában jön egy újabb kérdés: mennyibe is kerül egy abortusz?

Semmiről nem maradsz le, ha kitolod még pár évvel, 16 évesen az ember inkább élje a gondtalan fiatalkort, a szellemi és testi érettség meg úgyis huszonéves korodra fog kifejlődni, vannak kivételek, de akkor másként fogod látni a világot és magadat.

2012. máj. 20. 13:38
 12/13 anonim ***** válasza:
64%

Ugyan, hagyjuk.

A hormonháztartása meg a medencéje valóban változik még, de nem arról van szó hogy teherbe akar esni és kihordani 1-2-15 gyereket. Nem lesz semmi baja ha lefekszik valakivel, nem fog elkezdeni nőni a bajsza a hormonoktól, meg nem fog eltörni a medencéje.

Nem tudom igazából ezt miért hoztad fel.

A másik része , hogy nem tud vállalatot vagy repülőt vezetni (hozzáteszem van kisvállalat és kis repülő is, amit egy 16éves lány is el tudna vezetni, de ne menjünk bele) , ez hogy jön ide?

Nyilván nem erről van szó, köze sincs a kérdéshez. Pont arról van szó hogy a fizikai érettségen felül egyénileg változik ki mikor lesz lelkileg érett a szexre, van aki 16, van 25, meg van aki 40évesen, sőt, van olyan is aki egész életében sem.

Végeredményben ezt sem tudom hogy miért hoztad fel.

Az abortuszos dologról szó nem volt, nyilván nem hülyék , természetes hogy védekeznek, már nekem is az volt ezelőtt 8évvel, mikor én kezdtem.

Egyébként 25000 ft, de nem az anyagi hanem a szellemi része megterhelő. Ha csak az anyagi részét hozod fel mint probléma az elég nagy gond.

Ezt megint felesleges volt felhozni.

A beleugrásos dologról annyit hogy senki nem kényszerít senkit, szabadon dönt róla. 16évesen már el tudja dönteni mit és kivel akar csinálni, fizikailag meg érett. Nem, nem a középkorban élünk, de nem változott azóta túl sokat a szervezetünk. Ha példát akarsz erre ottvannak a szegényebb roma családok, náluk 16-17évesen akár már a második gyerek megvan elég gyakran.

/Nem, nem vagyok rasszista, nekik mások a társadalmi normáik!/

Ez a gondtalan fiatalkor is érdekes, szerintem pont arról szólna hogy azt csinál és azzal amit szeretne, ebbe beletartozik a szex is. Úgyis pörögnek a hormonjaik, az ellen meg nem lehet tenni. Meg nem is kell, teljesen normális és egészséges dolog.

Nagyjából, én nem mondom hogy baromság amit írtál, csak (szerintem) nem igazán van igazad, ez egy eléggé érdekes felfogás, bár biztos van valami alapja annak hogy ilyen lettél.

2012. máj. 20. 14:19
 13/13 anonim ***** válasza:
13:04 nem a szerelem nem alakulhat ki ilyen hamar látszik még igazán nem voltál szerelmes,gyerekszerelem,fellángolás sz 2 per után kialakulhat,de igazi szerelemhez,sok mindenre van szükség,ismerniük kell egymást igazán,azon kívül,16 éves éretlen fruska még ne szexeljen,fiatal 20on évesen is az ember,nem csak tizenévesen,sőt tizenévesen inkább nevezném gyereknek,hidd el kedves kérdező semmiről nem maradsz le ha még legalább addig vársz még 1 éve együtt lesztek,egy 16 éves agyilag,érzelmileg,és lelkileg is éretlen
2012. máj. 20. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!