Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen lesz bordázott óvszerre...

Milyen lesz bordázott óvszerrel? Az első lesz. Főleg a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 18:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"mivel nincs akkora sebessége mint amúgy"

Kisfiam. Húzzál vissza legozni. Utána olvasd el a fizika könyvet és a biosz könyvet, és jöjj rá h a kettő nem ugyanarról szól.

2012. máj. 24. 02:08
 12/17 John_Smith válasza:
tomy88trance, mégis mitől lenne káros az óvszer?? :D
2012. máj. 24. 07:28
 13/17 tomy88trance ***** válasza:
0%
Hidd el,hogy káros és kész, ahogy a pl egyes gyógyszerekbe is olyan anyagok vannak ,és mégis engedélyezik, hogy mért? a profitért, az óvszergyártás sem szól másról mint a profitról meg talán arról,hogy csökkentsék a népességszámot , végül is ez is egy megoldás azok ellen, akik nap mint nap partnert váltanak,de a többieknek akik nem váltanak naponta partnereket ,odafigyelnek stb, azoknak fölösleges az óvszer. Egyébként már nem emlékszem pontosan miért volt káros, de eleve,hogy gumi stb, nagyon komoly problémák lehetnek a használatától
2012. máj. 25. 01:08
 14/17 tomy88trance ***** válasza:
0%
02:08 , te meg olvass nyelvtant,mert úgy látom a szövegértéssel problémák vannak :) Hol írtam én egy szóval is,hogy a fizika és a biológia ugyanaz? Áruld már el nekem,hogy jut el a spermium a petefészekhez,ha nem gyorsul fel,mint ugye felgyorsul erekciókor,de az előnedv az nem elélvezés, az csak akkor érne el,de még akkor se biztos,ha utána feldug a csaj magának egy wc pumpát. Nem beszélve arról,hogy bizonyos idő után ,ha nem termékenyíti meg a petesejtet a spermium akkor az elpusztul. Szerintem aki nem tanult bioszt az nem én vagyok, jah és nem vagyok a fiad :)a legózásból meg már kinőttem :)
2012. máj. 25. 01:14
 15/17 anonim válasza:
Szerintem meg fogamzásgátlót kell szedni a csajnak és akkor lehet nyomtani óvszer nélkül vagy ha terhes lesz akkor meg el kell vetetni oszt cső nem kerül sokba
2012. máj. 27. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 01:14

Kettőnk között teneked lehetnek bajaid a szövegértéssel.

Az hogy menjél legozni, azt nem te döntöd el, hogy kinőttél-e belőle vagy nem, ha egyszer az való neked, akkor jobb ha azt csinálod. Fejleszti az agyadat ugyanis.

Te írsz itt gyorsulásról, ami pedig fizika. Biosz könyvben olvastál te ilyet? A spermium elúszik a petesejthez magától, nem kell neki 5G-s gyorsulás. Az persze igaz, hogy az esélye így sokkal kisebb, hogy odaér, de ez nem olyan mint egy labda, amit a kerítésen át akarsz dobni, ez azért annál kicsit bonyolultabb dolog.

2012. máj. 27. 14:34
 17/17 tomy88trance ***** válasza:
Igen az esélye sokkal kisebb, pont most válaszoltad meg,amit én is írtam, kb az esélye 0,hogy odaér így
2012. máj. 28. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!