18 éves fiú vagyok, 16 éves barátnőmmel lassan másfél éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, egész eddig nem engedett semmit. Meddig várjak még rá? Nem értem a női lelket!
Szia!
Maradj a lánnyal, de csald meg, csináld mással, így velemaradsz, de nem maradsz le semmiről.
Az utolsó hozzászólónak elment az esze... Ember, te mit éreznél a lány helyében, ha kiderülne?! Mellesleg a kérdező sem tudná lelkifurdalás nélkül végigcsinálni, ha tényleg szereti a lányt. :)
Amúgy... én 16 éves lány vagyok, és ha magamból indulok ki, lehet, hogy valahogy lelkileg nincs felkészülve rá. A legjobb tanács már elhangzott párszor: próbáld meg felizgatni! És várj rá... ne hagyd el őt. :)
Én 14 évesen egy 19 éves srácnak állítottam fel 16-os kohatárt, de nem volt igazi szerelem úgyhogy vége lett. Aztán 16 évesen megjött az igaz szerelem: de megfogadtam, amíg nem leszünk együtt fél éve, ill. nem leszek 17, addig várjon. Persze petting az jöhet. Ő várt türelmesen. Én féltem, h bamba leszek, na meg a terhességtől. A 17 anyai elvárás is volt. Letelt mindkettő (egyszerre:-), "lefeküdgettünk", de nem volt az igazi, úgyhogy még várnia kell rám. Azóta a petting sem az igazi. Az én példámon okulva kérlek ne erőltesd!!! Izgasd, izgasd, és izgasd... aztán ha a megfeleő körülmények adottak és látod hogy nem fogja megbánni ... és már szinte ő könyörög érte, csak akkkor... De segíts neki addig is, tanulásra, tanításra, türelemre, megértésre van szüksége!!! Ne a szexről beszélj neki, hanem arról, hogy mennyire szereted, és hogy csak kényeztetni akarod, de beszéljetek meg egy határt, ameddig elmehetsz, és ha azt betartod, egy idő után bízni fog benned és megtanul ellazuni. Fontosak a körülmények is: ne kelljen attól rettegni, hogy rátoknyit, vagy meghall vki. Annál nincs rosszabb!! Sok sikert, türelmet és kitartást, valamint sok gyönyört:-)
Ui.: Ne csak szexben gondolkozz, ha elég nyitottak vagytok, kipróbálhattok bármit! Ja, ha cirógatással eléggé ellazult - persze hónapos távlatokban gondolkozva - kipróbálhatod az orális szexet is rajta! Hidd el beválik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!