Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves fiú vagyok, 16 éves...

18 éves fiú vagyok, 16 éves barátnőmmel lassan másfél éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, egész eddig nem engedett semmit. Meddig várjak még rá? Nem értem a női lelket!

Figyelt kérdés
Mostanában pettingszerű dolgok történnek:) Viszont 18 éves koráig nem akar szexet, pedig bevallása szerint már most készen állna rá. Saját maga állította fel ezt a határt, és nem értem miért. Nem bírom már sokáig! A korombelieknek már mind megtörtént. Várok persze, de egyre gyakrabban rámtör a vágy.
2008. ápr. 23. 11:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
17%
Egyszerű; keress olyat aki nem ilyen csökött és azzal éld ki magadat, mert különben lemaradsz egy csomó dologról, neki meg száradjon ki egyedül a picsája ha nem akarja. Megjegyzem hogy ha tényleg annyira kívánna téged mint fordított esetben akkor nem kéne nógatni a dolgot neki jutna először az eszébe. Szóval nem érdemel meg a nyavajás szűzkurva!
2008. ápr. 23. 12:35
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
na ja meg a női lelket nem fogod 60 évesen sem érteni, max selyteni, de ha mégis megérted akkor publikáld egy vaskos könyv keretében, garantált a Nobel-díj... Addig meg marad az egyik az univerzum nagy relytéjei között, de talán jobb is nekünk ez így mert vannak fontosabb dolgok.
2008. ápr. 23. 12:38
 3/25 anonim ***** válasza:
83%
Ez butaság, általában azok mondják, h bizonyos ideig nem fekszenek le senkivel, akiknek nincs is kivel. Én is igy voltam vele, amig nem találkoztam a nagy szerelmemmel. 2 évet biztos nem fogsz rá várni, gondolom, akárhogyan is szereted. Most akkor 2 évig sóvrogni fog utána???Viszont ha azért nem csinálja, mert nem akarja, nem kíván téged, az egy msik téma, azért én sem csinálnám, csak mert a pasi szeretné azt mondani a haverjainak, h megvoltam.
2008. ápr. 23. 12:43
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

próbáld ki, ezt:

elszöszmötölsz rajta, de nem engeded, hogy ő is csináljon valamit. simogasd, csókolgasd az arcát, nyakát, tarkóját fülét. Lassan az egész testét. fontos, hogy neki ne engedj csinálni semmit, csak azzal foglalkozhasson, hogy te mit csinálsz, illetve ő mit érez. Egyszóval alposan izgasd fel. Jó sokáig csináld. Aztán amikor már nagyon felizgult, akkor egyszerűen hagyd abba. Mond neki, hogy tiszteled az elhatározását, és ezért most nem csinálhatjátok tovább. Mereven zárkózz el mindenfajta folytatástól. Hozzá se érj. Akár hagyd is ott. Főjjön csak a saját levében! (szó szerint)

Ha ezt néhányszor megcsinálod vele az meg fogja hozni az áttörést, de csak akkor, ha tényleg fapofával végig tudod csinálni. Nem szabad, hogy látszódjon rajtad te mennyire szeretnéd tovább csinálni. (ha azt látja, hogy te is szenvedsz, az erőt fog adni neki a saját elhatározásához és te éppen ezt nem akarod)

sok sikert :)

2008. ápr. 23. 13:05
 5/25 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ:P utóbbi különösen tetszett, megfogadom:) viszont lehet hogy csak azért nem akarja,mert van benne valami félelem,amit nem mond el.pl szülei elég szigorúan tartják, és egyelőre még látogatóba sem mehet a fiú barátaihoz(hozzám sem)
2008. ápr. 23. 13:11
 6/25 A kérdező kommentje:

de szerintem a kora aggasztja leginkább, mert "16 éves nem túl fiatal?" mondtam neki, hogy az egész nem a kortól függ (persze azért 15 alatt rizikós a dolog)

remélem sikerül 17-re csökkentenem a határt:D

2008. ápr. 23. 13:15
 7/25 A kérdező kommentje:

A rendszer megváltoztatta az eredeti kérdésemet:)

Így hangzott tehát: Meddig várjak még rá? Nem értem a női lelket!

18 éves fiú vagyok, 16 éves barátnőmmel lassan másfél éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, egész eddig nem engedett semmit.Mostanában pettingszerű dolgok történnek:) Viszont 18 éves koráig nem akar szexet, pedig bevallása szerint már most készen állna rá. Saját maga állította fel ezt a határt, és nem értem miért. Nem bírom már sokáig! A korombelieknek már mind megtörtént. Várok persze, de egyre gyakrabban rámtör a vágy.

2008. ápr. 23. 14:16
 8/25 anonim válasza:
100%
Szia! Nem lehet hogy a barátnőd a védekezéstől fél? Tehát nem akar gyogyszert íratni magának vagy nem akar gumit használni? Lehet hogy csak fél én a helyedbe egyre többször csinálnám a pettingszerű dolgokat:)
2008. ápr. 23. 16:03
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg húzós. Nagyon becsüllek,hogy ennyit vársz rá:) Mi is másfél éve vagyunk együtt ( 17 ö is meg én is) viszont mi 4 honap után lefekdütünk. Én se engedtem addig semmit,majd egyszer veszekedtünk és felhozta ezeket is. Na igy mégnagyobb veszekedés lett... Én akkor döntöttem el,hogy kicsit engedek. Majd mégtöbbet és mégtöbbet. Rám pozitivan hatott,hogy megmondta hogy öt zavarja hogy szinte "hozzám sem érhet". Én amugy csak nagyon szégyellös voltam,lehet hogy a barátnöd is az. Ha hangsúlyozod neki mennyire tetszik a teste,mennyire szépnek tartod öt biztos jo hatással lesz a kapcsolatotokra:) szurkolok
2008. ápr. 23. 17:08
 10/25 anonim ***** válasza:
21%
sztem hagyd ott a csajt. én is lány vok, de nekem nem okozott sose gondot. kb 1 hét után lefeküdtem, akivel jártam
2008. ápr. 23. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!