18 éves fiú vagyok, 16 éves barátnőmmel lassan másfél éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, egész eddig nem engedett semmit. Meddig várjak még rá? Nem értem a női lelket!
Az első hozzászólás egy faszság. Mi bajotok van? Szerintem, ha szereted várj rá. Persze ez a másfél év szerintem is sok, és egy korhatárt szabni baromság. Izgasd fel sokszor, hogy ne birja, finoman próbáld rávenni.
Régen én is ilyeneket találtam ki, hogy 1 évig nem feküdnék le valakivel, aztán fél év, 4 hónap, 2, 1...
:) Szerintem, ha sokszor begerjeszted, akkor már nem nagyon fog tudni ellenállni.
érdekes. mondjuk én 16 éves koromban én hagytam ott a barátnőmet mert én nem akartam vele még lefeküdni. :D és azt sem tudtam h körülbelül mikor tenném meg. féltem is. leeht ha mondtam volna neki hogy mi a gond várt volna. de meddig...
mért okoz ez mindig ilyen züröket. de a legrosszabb az egészben hogy talán vársz még rá két évet, de a mi biztositék arra hogy akkor nem mondja e azt hogy kijjebb tolta a korhatárt 24-re.....
ha viszont ő életed szerelme akkor végülis érdemes várni, de lehet több lesz az mint két év.
ami a megldás lehet, tényleg pettingeljetek sokat, elöbb-utobb többet fog akarni ha meg nem, akkor érdemes elgondolkodni rajta h medidg tudsz még várni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!