Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves fiú vagyok, 16 éves...

18 éves fiú vagyok, 16 éves barátnőmmel lassan másfél éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, egész eddig nem engedett semmit. Meddig várjak még rá? Nem értem a női lelket!

Figyelt kérdés
Mostanában pettingszerű dolgok történnek:) Viszont 18 éves koráig nem akar szexet, pedig bevallása szerint már most készen állna rá. Saját maga állította fel ezt a határt, és nem értem miért. Nem bírom már sokáig! A korombelieknek már mind megtörtént. Várok persze, de egyre gyakrabban rámtör a vágy.
2008. ápr. 23. 11:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
36%
nem mindenki olyan ribanc, hogy egy hét után lefekszik valakivel, és még hirdeti is.
2008. ápr. 23. 17:50
 12/25 anonim ***** válasza:
grat
2008. ápr. 23. 17:54
 13/25 anonim ***** válasza:

Az első hozzászólás egy faszság. Mi bajotok van? Szerintem, ha szereted várj rá. Persze ez a másfél év szerintem is sok, és egy korhatárt szabni baromság. Izgasd fel sokszor, hogy ne birja, finoman próbáld rávenni.

Régen én is ilyeneket találtam ki, hogy 1 évig nem feküdnék le valakivel, aztán fél év, 4 hónap, 2, 1...

:) Szerintem, ha sokszor begerjeszted, akkor már nem nagyon fog tudni ellenállni.

2008. ápr. 23. 19:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha 16 éves, akkor talán még nem érett arra, hogy lefeküdjetek - és ezt ő is érzi. Döntsd el, hogy tényleg őt szereted-e - és hogy tudsz-e hosszabb időt várni rá. Ha igen, szerintem akkor sem kellene erőltetni. Kedveskedj neki úgy, ahogy neki is jól esik. Lehet, hogy fél év lesz a 2 évből :-)
2008. ápr. 23. 20:38
 15/25 anonim ***** válasza:
Hát az az igazság, hogy én is 16 vagyok és két hónapja szakítottam, mi 7 hónapja voltunk együtt és nagyon erőltette a dolgot..de azóta rájöttem, hogy nem a korommal volt a gond hanem azzal, hogy nem szeretttem igazán.Az a gáz h átlagba egy 16 éves"rendes" lánynak még nem hiányzik a szex, de ah szeret akkokr 17 évesen "megbeszélhetnétek", hogy te mát 19 éves korodben nem bírod, és bírhatod tovább:Dsok sikert mindenesetre
2008. ápr. 24. 09:21
 16/25 anonim ***** válasza:
19%
próbálj vele beszélni.hanemjön össze hagyd el.
2008. ápr. 24. 17:16
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ!:) Az a helyzet,hogy ő életem szerelme;) ha kell várok, majd megfogadom a tanácsaitokat! egyébként büszke vagyok rá, és azért jó, hogy nem megy bele rögtön a dologba.Csak azért másfél év hosszú idő, és úgy gondolom a lányok ilyenkor már érdeklődnek..
2008. ápr. 24. 17:25
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, h a férfiasságodtól fél?:)))
2008. ápr. 25. 11:37
 19/25 anonim ***** válasza:
ennek is van jó oldala. 2 évig nem kell paráznod hogy megcsal. Na jó ez csak vicc volt. szerintem ne eröltesd. mondd el neki hogy te szeretnéd, de hagyd hogy ő döntsön. ha szeret úgysem fogja kibírni a 2 évet, de neki kell eldöntenie mikor áll készen rá.
2008. ápr. 25. 12:19
 20/25 anonim ***** válasza:

érdekes. mondjuk én 16 éves koromban én hagytam ott a barátnőmet mert én nem akartam vele még lefeküdni. :D és azt sem tudtam h körülbelül mikor tenném meg. féltem is. leeht ha mondtam volna neki hogy mi a gond várt volna. de meddig...

mért okoz ez mindig ilyen züröket. de a legrosszabb az egészben hogy talán vársz még rá két évet, de a mi biztositék arra hogy akkor nem mondja e azt hogy kijjebb tolta a korhatárt 24-re.....

ha viszont ő életed szerelme akkor végülis érdemes várni, de lehet több lesz az mint két év.

ami a megldás lehet, tényleg pettingeljetek sokat, elöbb-utobb többet fog akarni ha meg nem, akkor érdemes elgondolkodni rajta h medidg tudsz még várni

2008. ápr. 26. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!