22 éves szűz fiút hogy lehet meghódítani? Már nem tudok mit kitalálni.
Figyelt kérdés
Fél a lányoktól és nagyon bánni se tud velük, pedig szerintem nagyon édes fiú...:)
( egyébként nem iszik alkoholt...)
2012. máj. 15. 19:46
11/26 anonim válasza:
Istenem, bárcsak utánam is így "szaladgálnának".
Szerintem őszinteséggel próbáld meg, vagy keress mást. Nincs jobb tippem.
12/26 A kérdező kommentje:
Én már arra is gondoltam, hogy rámászok,de az milyen ciki már.... :S:S Tuti fél... egyébként ha feljön témának nem is mond semmit csak vigyorog...
2012. máj. 15. 20:46
13/26 anonim válasza:
mondtátok többen is hogy azért mert kocka, én is sokat gépezek meg minden de mit csináljak? ha megtetszik egy lány jobb esetben beszélek vele van h szóba se állnak velem én special ha egy lány idejönne hozzám hogy beszélgessünk többször is meg minden, nem kell szépnek lennie csak tudjon kimozdítani a 7köznapjaimból elhihetitek többet nem gépeznék hanem mennék vele és csinálnák bármit csak vele legyek.
14/26 A kérdező kommentje:
Hm.... :D Mert Neked van eszed...
Szerintetek támadjam le?:D
2012. máj. 15. 20:50
15/26 anonim válasza:
mond neki hogy nem akar-e megmaszírozni? de aztán nehogy eltévedjen a keze:P vagy fordítva, tévedjen el a te kezed xD
Remélem unokatesóm az.
16/26 anonim válasza:
"másnap bocsánatot kért, mert
szerinte részeg volt, holott nem..:S"
Ezen mekkorát röhögtem! :DD Te hány éves vagy?
17/26 anonim válasza:
tuti nem fogja akarni h megmasszírozhasson. hiszen fél. 2 lehetőség van. vagy keresel mást, vagy éreztetned kell vele, h nem kell félnie tőled :) kezdeményezned kell, csókot pl. de határozottan. ne hagyd menekülni :D
19/26 A kérdező kommentje:
könnyű drog, de a füvet én is utálom!
Én 21 leszek.:D:D
Egyébként nem hiszem hogy az unokatesód lenne.. :D:D Az ő keze tuti nem tévedne el max az enyém.::D
2012. máj. 16. 14:31
20/26 anonim válasza:
Felém és tévedhetne már egy lány keze,én nem félek a lányoktol mégse kellek a kutyának se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!