23 évesen itt tartok? Hogy kezdhetnék így kapcsolatba?
Tehát a lényeg, hogy 23 éves lány vagyok és még szűz. A magam részéről úgy érzem, hogy annyi minden kimaradt eddig az életemből. Ennek egy részt az az oka, hogy világéletemben visszahúzódó, csendes, gátlásos voltam, önbizalomhiánnyal természetesen. Az utóbbi időben azért ez valamelyest már változott (pozitív irányba), de még mindig messze vagyok a normális szinttől szerintem.
Az elmúlt időszakban egyre több pasi érdeklődött irántam, ez segített sokat. Ugyanakkor ha eljutottam velük odáig, hogy akár még komolyabb kapcsolat is lehetne belőle, akkor mindig meghátráltam. Ugye csak szóba került a szex, és hát bizony nem mertem elmondani, hogy nekem ilyen téren semmi tapasztalatom. Nem tudom, hogy viszonyulnának hozzám. Féltem/félek az elutasítástól és hogy így nem kellenék nekik. De érzem, hogy ezt sokáig nem bírom így, egyre jobban szükségem lenne egy társra és úgy mindenre.
Mit tegyek? Ha úgy alakul valakivel, akkor egyből az elején tisztáznom kellene, vagy hagyjam magam sodródni az eseményekkel és majd lesz valami?
Fiúk, hogy viszonyulnátok egy olyan lányhoz, akiről azért nem nagyon gondolnátok, hogy még szűz és egyszer csak előjönne ezzel?
Köszi az eddigi válaszokat! Jöhet még nyugodtan!
Valamilyen szinten jó ezeket olvasni, talán van még remény...
Csak tényleg olyan fiút találjak, aki hasonlóan gondolkodik, mint ti.
Most mondanám, ha szakítok a barátnőmmel akkor Szólok xD
De most erre kb semmi esélyt se látok :D
Amúgy akit ez zavar pasi azt én rúgnám pofán. Más pasi ölne ezért a szituért xD
guido:
Azért nem mondanám, hogy sokan ölnének ezért. Szerintem aki nem elég magabiztos az ágyban, az persze örül ennek, mert nincs elvárás.
De mondjuk egy 20-as évei végén járó férfinek ez nem feltétlen előny. Ha valaki már a családot tervezgeti, nem biztos, hogy megkockáztat egy ilyen helyzetet. Nagyon ritka, ha egy lány/fiú az első mellett hajlandó lehorgonyozni.
A tapasztalatlanság nem hátrány nem azt mondom, de azért nem kell itt valami óriási erénynek kikiáltani. Sem női sem férfi oldalon.
Én személy szerint szívesebben kezdek tapasztalt lányokkal a fent leírtak miatt is. Több barátnőm is voltam már első, és nem csak a szexben, de az elsőnél a lányok (és persze gondolom a fiúk is) sok hibát követnek el. És az ilyen buktatókat már szeretném elkerülni.
Viszont ha a kérdező a saját korosztályában keresgél, akkor ilyen dolgok nem hiszem, hogy komolyan felmerülnének.
Csak személyes tapasztalatom az, hogy a tapasztalatlan lányok is inkább a náluk idősebb, tapasztaltabbak felé húznak, és ott bizony már lehet, hogy valaki húzni fogja a száját, ha megtudja, hogy a lány még teljesen kezdő.
én se azt mondtam, hogy olyan pasival akarok lefeküdni akivel örökre együtt maradok, persze jó lenne
Viszont a saját korosztályomban keresgélek, én is úgy gondolom ott még van esély, nem feltétlen 30körülieknél :)
Legyél őszinte, ez inkább erény, én örülnék neki, ha ilyen lánnyal hozna az élet. :)
Igyekeznék a legjobbat nyújtani neki. :)
Voltam már szűz lánnyal és 2 gyerekes anyukával is. Valakinek mindkét dolog riasztó.
A szűz lánynak én leszek A FÉRFI. Egy tapasztaltabb nőt meghódítani és rendszeresen kielégíteni még ennél is nagyobb élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!