Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 évesen itt tartok? Hogy...

23 évesen itt tartok? Hogy kezdhetnék így kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Tehát a lényeg, hogy 23 éves lány vagyok és még szűz. A magam részéről úgy érzem, hogy annyi minden kimaradt eddig az életemből. Ennek egy részt az az oka, hogy világéletemben visszahúzódó, csendes, gátlásos voltam, önbizalomhiánnyal természetesen. Az utóbbi időben azért ez valamelyest már változott (pozitív irányba), de még mindig messze vagyok a normális szinttől szerintem.

Az elmúlt időszakban egyre több pasi érdeklődött irántam, ez segített sokat. Ugyanakkor ha eljutottam velük odáig, hogy akár még komolyabb kapcsolat is lehetne belőle, akkor mindig meghátráltam. Ugye csak szóba került a szex, és hát bizony nem mertem elmondani, hogy nekem ilyen téren semmi tapasztalatom. Nem tudom, hogy viszonyulnának hozzám. Féltem/félek az elutasítástól és hogy így nem kellenék nekik. De érzem, hogy ezt sokáig nem bírom így, egyre jobban szükségem lenne egy társra és úgy mindenre.

Mit tegyek? Ha úgy alakul valakivel, akkor egyből az elején tisztáznom kellene, vagy hagyjam magam sodródni az eseményekkel és majd lesz valami?

Fiúk, hogy viszonyulnátok egy olyan lányhoz, akiről azért nem nagyon gondolnátok, hogy még szűz és egyszer csak előjönne ezzel?

2012. máj. 14. 21:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell szégyelned, a legtöbb pasi imádná, ha ezt kapná ajándékba!

23/N

2012. máj. 14. 21:55
 2/20 guido ***** válasza:
100%

Én egy 21 éves pasi vagyok és öszintén szólva ugornék érted azután még jobban ha megtudnám, hogy tapasztalatlan vagy és Szűz :D Egy pasi egoja duzzad ilyenkor :D "én vezetem be a szex izgalmas világába" Erős potencia növelés ;)

Hidd el mond el nyugodtan annak akivel idejutsz ;)

3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, te szeretnél együttlenni egy olyan fiúval, aki nem elég toleráns ahhoz, hogy elfogadja, hogy eddig nem úgy alakultak a dolgok és szűz vagy?

Ugye hogy nem...

innentől fogva nincs baj. Mert ha egy fiúnak ez probléma lenne, mikor elmondod neki, akkor kétlem, hogy hosszú távon jól kijönnétek. Egy olyan fiú esetében, aki illik hozzád, ezt nem kéne szégyellned.

4/20 anonim ***** válasza:
100%
Így van és ha még értelmes is a lány kész főnyeremény :D
2012. máj. 14. 21:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyognék egyet, hogy tudomásul vettem aztán mikor oda kerül óvatosabb lennék.
2012. máj. 14. 21:59
 6/20 anonim ***** válasza:
Ismerkedj szűz fiúkkal, azok nem ódzkodnak ettől.
2012. máj. 14. 22:00
 7/20 anonim ***** válasza:
Én személy szerint örülnék, ha megint össze jöhetnék egy szűz csajjal. Én annó barátnőmmel veszítettük el együtt a szüzességünket és már gondoltam rá milyen volna egy szűz csajjal. Az én koromba már ritka azért a szűz lány. Úgy hogy no para! 24F
2012. máj. 14. 22:01
 8/20 anonim ***** válasza:
50%

Nekem imponálna! És minden pasinak!

Csak srácnál ciki már 23 évesen.

2012. máj. 14. 22:01
 9/20 Macs1209 ***** válasza:
73%

Legyél őszinten. Normális pasi emiatt egy rossz szót nem szólhat. Aztán csak óvatosan, mert kb most jön az az idő-

szak, hogy megégeted magad a paskkal párszor.

2012. máj. 14. 22:02
 10/20 guido ***** válasza:

Amúgy én komolyan mondom, ha tetszenél nekem, kapcsolatot szeretnék veled és ide kerülne a sor és közölnéd velem ezt hát olyan szinten beindulnék tőle, hogy olyan jó formám még sosem volt. Teli érzelemmel, gyengédséggel és még több kényeztetéssel ;)

Kb hiányolom a szűz lányokat xD

2012. máj. 14. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!