Lefeküdjek vele vagy ne? :ooo
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy van egy srác aki nagyon tetszik... és mondta nekem a múltkor hogy aludna velem, és megbeszéltük hogy együtt megyünk bulizni meg minden... és nem tudom..:| Igaz most találkoznánk először de áhh.. nekem nagyon bejön és tudom hogy én is neki ! 15/L2012. máj. 12. 23:02
11/20 anonim válasza:
ugye a sok idióta nem gondolja komolyan aki a 15 évest bátorítja hogy szexeljen??
15 évesen éretlen gyerekfejjel még 1 éves kapcsolat után is korai,nem hogy egy sráccal aki tetszik,ne légy hülye,nem kell elsietni,kis rib@nc akarsz lenni??
12/20 anonim válasza:
Szia!
Veszítsd el.
Sok sikert!
Rohanó világban élünk ahol rohanni kell a szüzesség elvesztésével is.
13/20 anonim válasza:
Én biztosan nem tenném, de a döntés a tiéd. Manapság a 15 már nem is számít olyan korainak, de semmiképpen sem ajánlom, hogy az első randin. Abból, amit leírtál nekem az jön le, hogy a srác csak ki akar használni. Ha vársz vele, amíg egy kicsit jobban megismered, akkor egyrészt nem fog könnyűvérűnek nézni, másrészt kevesebb az esély rá, hogy később megbánd.
14/20 anonim válasza:
Honnan veszítek, hogy még szűz?? :D
15/20 anonim válasza:
Nyugodtan lefeküdhetünk, én vagyok az, Tibi :) !
16/20 anonim válasza:
ha szűz vagy akkor ne feküdj le vele tuti nem figyelne rád meg nem érdekelné hogy fáj-e..
ha pedig nem vagy szűz akkor szerintem oké de ezekután már ne akarj tőle komoly kapcsolatot..
18/20 anonim válasza:
Baasszatok :DDD hát most mi van abba fiatalok vagytok de nem eléggé :D szal hajrá védekeztek oszt csű :DD
19/20 anonim válasza:
Szerintem ne feküdj le vele, max smároljatok vagy egy kis tapi. De mivel most találkoztok először még szerintem korai.
20/20 anonim válasza:
szerintem ne... tuti kiakar használni...!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!