Ha a srácnak nagyon kicsi (virslihez hasonlo), és vele csinálom elöször. Akkor az nekem szenvedés lesz?
Úgy szeretem az ilyen "paraszt" stílusú kérdezőket. -.-
ijesmi-> iskolába nem jártál?
Ha meg kicsi a srácnak , ez van. Fogadd el , vagy keress mást.
igen, jártam;)
paraszt.. ;)
pff.szerencsétlen csaj kérdezett vmit, erre mindenki leugatta..grat.
Sztem mindenkinek a magánügye, h hol kivel mikor és hogyan akarja elveszteni, ezért nem kell senkitsem kioktatni.
Elmondom h énis haverral vesztettem el, akit nagyon szerettem de nem jártunk és teljesen jóvolt.
EzT A szüzesség dolgot mindenki annyira túlspirázza.Oké, egyvan belőle, de attól h az első nem olyan volt mint ahogy "nektek elő van irva", attól a többi lehet ugyanolyan jó,
Egy barátot is lehet annyira szeretni, mint a pasinkat, és nem mindenkinek az az álma h ugy veszitse el mint mindeki -.-.
Neked meg annyit, h télleg igyvan h elsőnél neked még egész jólis jön, h nemtúl nagy, nem fog fájni annyira..ezeket meg röhögd ki és szard le h miket irkálnak;) jó szórakozást:P
és most jöhet a leszavazást..nyomkodd csak azt a piros kezecskét..én kiröhöglek xDDD
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!