Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha a srácnak nagyon kicsi...

Ha a srácnak nagyon kicsi (virslihez hasonlo), és vele csinálom elöször. Akkor az nekem szenvedés lesz?

Figyelt kérdés
mert amugy voltam már vele de akkor sex nem volt csak megujjazott meg kinalt.. ijesmi.. és amugy nagyon tud a gyerek csak akkor nem mertem neki többet engedni, pont ezért.. mert kicsi...
2009. jún. 24. 21:43
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
van ilyen
2009. jún. 24. 22:37
 22/26 anonim válasza:
100%
Szomorú...
2009. jún. 25. 00:36
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Úgy szeretem az ilyen "paraszt" stílusú kérdezőket. -.-

ijesmi-> iskolába nem jártál?

Ha meg kicsi a srácnak , ez van. Fogadd el , vagy keress mást.

2009. jún. 25. 10:27
 24/26 A kérdező kommentje:

igen, jártam;)

paraszt.. ;)

2009. jún. 25. 10:38
 25/26 anonim válasza:

pff.szerencsétlen csaj kérdezett vmit, erre mindenki leugatta..grat.

Sztem mindenkinek a magánügye, h hol kivel mikor és hogyan akarja elveszteni, ezért nem kell senkitsem kioktatni.

Elmondom h énis haverral vesztettem el, akit nagyon szerettem de nem jártunk és teljesen jóvolt.

EzT A szüzesség dolgot mindenki annyira túlspirázza.Oké, egyvan belőle, de attól h az első nem olyan volt mint ahogy "nektek elő van irva", attól a többi lehet ugyanolyan jó,

Egy barátot is lehet annyira szeretni, mint a pasinkat, és nem mindenkinek az az álma h ugy veszitse el mint mindeki -.-.

Neked meg annyit, h télleg igyvan h elsőnél neked még egész jólis jön, h nemtúl nagy, nem fog fájni annyira..ezeket meg röhögd ki és szard le h miket irkálnak;) jó szórakozást:P

és most jöhet a leszavazást..nyomkodd csak azt a piros kezecskét..én kiröhöglek xDDD

17/L

2009. júl. 16. 03:08
 26/26 anonim ***** válasza:
Össze kéne kötni téged a kérdezővel,és felgyújtani titeket.:)
2009. aug. 30. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!