Ha a srácnak nagyon kicsi (virslihez hasonlo), és vele
csinálom elöször. Akkor az nekem szenvedés lesz?
11/26 A kérdező kommentje:
a helyesirás itt nem érdkele lényeg h normális válaszokat kapjak..
12/26 A kérdező kommentje:
13/26 A kérdező kommentje:
14/26 anonim válasza:
Erre nehéz válaszolni, amíg nem írod le, hogy főtt vagy sült virsli, esetleg bőrös virsli. Az én péniszem gyakorlatilag egy bajor virslihez hasonlít, de a kedvesem sose kérte, hogy bárcsak kisebb lenne, mert annyira fájna neki. Sőt, biztos vagyok benne, ha kisebb lenne, elhagyna, ami miatt tuti öngyi lennék. Ezért hát javaslom, hogy ne járj olyan palival, akinek nem elég nagy a virslije, hidd el, igazam lesz.
Egy tapasztalt fiú
2009. jún. 24. 22:04
15/26 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
de ez nem is lenne járás.. mert csaak ki arak használni.. de ennek ellenére én birom... csak ha meg tényleg vele jön össze először lehet hogy meg is fogom bánni...
jajj h lehetsz már ilyen gáz?! ha nem szereted minek fekszel le vele????
Olyannal csináld elöszőr akibe szerelmes vagy és ő is beléd! Hidd el akkor fog a legkevésbé fájni;)
2009. jún. 24. 22:19
nem akarok ítélkezni, de szerintem neked még legalább 10 évet kellene várnod az első szexuális aktussal. Addig pedig járj szorgalmasan a sarki bódéshoz, és nézd meg milyen virslivel tudná adni :)
2009. jún. 24. 22:23
Hát most nem azért, de miért akarod vele elveszíteni, ha tudod, hogy csak ki akar használni? Ha még szeretnéd, akkor megértenélek, de hát te csak bírod őt. Most komolyan szerinted ilyen az ideális első szeretkezés? (Na jelen esetben inkább csak dugás.) És itt nem csak az érzelmek miatt mondom, vagy mert én túl misztifikálom a szüzességet (remélem érted a túl misztifikálni kifejezést), hanem egyáltalán azon gondolkodsz már előre, hogy túl kicsi neki a pénisze, és neked szenvedés lesz. Hát így mi értelme van valamibe belevágni? És azért nem engedted elvenni a szüzességed, mert neki túl kicsi? Mi van? Ha még túl nagy lenne, és féltél volna, hogy fájni fog. De neked derogál olyan fiúval elveszíteni, akinek túl kicsi? Egyébként szerintem is várjál még a testi szerelemmel. Most nem azért, de van, aki 15 évesen már érett rá. Te hiába vagy 17 pár kommentedből leszűrtem, hogy te még nem vagy kész arra, hogy átadd magad valakinek.
2009. jún. 24. 22:24
19/26 A kérdező kommentje:
jaj de vicces valaki.. ;)
Hát és hogy vársz értelmes választ ha te sem írsz értelmes dolgokat! Egy haverról beszélünk így azzal pedig nem fekszünk le főleg ha szüzek vagyunk vagy ha mégis akkorsem ilyen hozzáálással! Pont ez az hogy te hallasz dolgokat hogy a kicsi nem jó stb, nem azzal kellene foglalkozni hogy mekkora mikor még tapasztalatod sincsen! Egy huszonéves riba.nc áll így a dolgokhoz és beszél így... Szégyen hogy egy 17 éves lány így gondolkozik!!!
2009. jún. 24. 22:33
Kapcsolódó kérdések: