Lányok! Ti összejönnétek egy ilyen fiúval?
Nagyon fontos a szex egy kapcsolatban. Ha összeházasodtok, majd kiderül, hogy borzalmas akkor mit csináltok? Rohantok rögtön egy válóperes ügyvédhez? Szerintem butaság addig várni vele, attól még te tisztelheted a vallásod és betarthatod a többi pontját. Ez a te érdeked, illetve a leendő párodé is. A világ változik, már nincsenek azok a régi szokások, hogy kitagadnak a családból emiatt, stb. Itt legyél picit önző és lásd reálisan a dolgokat. Meglátod, meg fogod még köszönni magadnak!
18L
Nem.Én igénylem a szexet.Minden nap többször is ha kell
21L
esélytelen. a szexet igénylem, nem vagyok vallásos, és nem akarok házasodni. lehetsz bármilyen jó pasi, nem.
16/L
sztem tudni kéne, h működik-e a kémia köztünk mielőtt egybekelnénk, úgyhogy lehet nem..
18L
Én is igényeltem 15-16 évesen, nem tudom, mit kell azon kiakadni, ha valaki nem húz függönyt maga köré, csak mert nincs "házasodó korban"...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!