Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan segíthetnék a barátnőmön?

Hogyan segíthetnék a barátnőmön?

Figyelt kérdés

A barátnőm 18 éves és szűz volt,de 1 srác megerőszakolta 1 buli után.A rendőrség nem kapta el a srácot,a barátnőm hetekig nem beszélt arról,hogy hogyan történt,egyszercsak sírásban tört ki a karjaimban,elmesélte,hogy nagyon fájt neki,hogy az a mocsok arra kényszerítette hogy orálisan kielégítse.Már terveztük az első együttlétet,de természetesen bármeddig várok rá,de hogyan segíthetnék neki????Borzalmas első alkalom volt számára.

22/F

2009. jún. 24. 16:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit tudok mondani neked, hogy most rajtad a világ szeme! A legsúlyosabb lelki következménye egy ilyennek, hogy nem képes a lány évekig/akár egész életében még a szerelmével sem normális szexuális kapcsolatot létesíteni. Ezen kell neked segítened, az egész életét mented meg ezzel! Ha sikerül még komolyan én és rengeteg nő hálás lesz neked érte, mert megmentetted valakinek az életét. Szerintem akár te is elmehetnél profi szexuálpszichológushoz tanácsot kérni, mert sajnos egy fórumon ezt nem tudják megmondani. Bátorság és a barátnődért megéri!
2009. jún. 24. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

16:15, 16:20-as válaszoló!

Megértelek, igazad van, én sem tudom felfogni ép ésszel, hogy egy ember hogy tehet ilyet. De már írtam, hogy az, aki erre képes, beteg. És attól, hogy leírjátok páran, hogy dögöljön meg, száradjon le a pénisze, soha ne legyen merevedése, stb. semmi nem fog változni. Szegény lánynak ugyanúgy tovább kell élnie a megalázottsággal, hogy valaki nőiességében alázta meg. Leeht, hogy soha többet nem lesz képes normális szexuális kapcsolat kialakítására. Ezért írtam, hogy először a lánnyal törődjünk, és utána gondolkozzunk azon, hogy mit érdemel a bűnös.

Természetesen felháborít, hogy a SÜNdörség egy ilyen helyzetben is tehetetlen, nem fogják el a tettest, a lánynak pedig egész életében rettegni fog. Felháborít, dühít, és tombolni tudnék. Ezer féle variációban tudnék bosszút állni a tettesen. Tudom, hogy az iylen ember nem ember. De ebben a történetben van egy Ember, egy Nő is, aki segítségre szorul...

Első voltam.

2009. jún. 24. 16:54
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
Ne aggódjatok tuti kiderül ki az,és ha megtudnám a címét én is akkor szívesen elbeszélgetnék vele,csak lehet utoljára mondaná:"NEEEEEEE".Ennek 2010-ben VÉGE lesz,a rettegésnek.A barátnőd meg sztem minnél előbb menjen el pszichológushoz,vagy pszichiáterhez,segíts neki most amennyit tudsz,menjetek el agykontrollra,nem vicc.
2009. jún. 24. 17:14
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
sajnálom a barátnődet, Téged pedig becsüllek!!! nemtudom mennyire vagytok, de figyelj Rá, kérdezd meg h meddig mehetsz el, puszilgasd, s ujjazd meg, az ujjaddal vidd el a csúcsra, utánna majd kívánni fog ő is, és talán elfelejti ezt a szörnyűséget!
2009. jún. 24. 20:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sok időben fog tallni mire bármit is úgy fogtok tudni csinálni a szexben hogy az ne legyen kellemetlen! Ezt sosem lehet elfelejteni!!! Borzalmas,aki ilyet tesz az nem ember!!

Semmi féle képpen ne erőltesdd a szexet, most az a fontos hogy inkább mellette legyél érzelmileg lelkileg segíts neki, hogy sikerüljön feldolgozni ezt a dolgot. Most neked kell a lelkét helyre tennii hogy nem minden férfi ilyen állat. Semmit ne erőltesss mert ha nem vigyázol még ronthatsz is a helyzeten....

2009. jún. 24. 21:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon kedves tőled, hogy segíteni szeretnél a barátnődnek, én nagyon becsüllek érte!

Egyikőtöket sem irigylem, neked is kemény lehetett, mikor elmondta, ezt pedig onnan tudom, vagy legalábbis gondolom, mert engem is egyszer majdnem megerőszakoltak, bár a konkrét testi kapcsolatot óriási szerencsével megúsztam, de mély nyomot hagyott bennem, bár feldolgoztam. Egyszer egy jó barátommal beszélgettem és szóba került. Beszélgettünk róla, bár kibírtam sírás nélkül, de ne gondold azt, hogy ha nem sír, nem fáj neki. Dehogynem! Kérdezősködött és nehéz volt elmesélni, és mikor a legapróbb részletekbe is belekérdezett már nem tudtam mit válaszolni, csak ültem szótlanul. Végül válaszoltam rá, de nem estek jól a kérdések, mert feltépték a sebeket.

Kérlek ne faggasd! Ne kérdezősködj! Legszívesebben elfelejtené, ne tépd fel a sebeit. Ha majd szeretné el fogja mesélni.

A faggatás pedig mindkettőtöknek fájhat. Neked azért, mert látod rajta, hogy kínlódik, és még férfiként belegondolva is szörnyű. Én is elég komoly megingásokat láttam akkor barátom arcán.

Hogyan segíthetsz? Háát… vigyázz rá nagyon, mert szüksége van rád. Szeresd, legyél vele kíméletes, gyengéd és nagyon-nagyon megértő.

Engem személy szerint a hosszú, határozott, mégis mindennél gyengédebb ölelés nyugtatott meg mindig, és ez szerintem minden nőnél így van. Ne erőltesd a testi kapcsolatot.

Jobbulást neki, és sok-sok kitartást mindkettőtöknek!

17/L

2009. aug. 16. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!