Hogyan segíthetnék a barátnőmön? Nem szeretném ha még egyszer megvernék
Ő 11l és 13l vok. A szüleink már régóta barátok, mi pár hete ismertük meg egymást. Nagyon szereti az állatokat, és az osztálytársai szokták úgy csúfolni hogy állatb*zi, igaz ilyenért engem is b*sztatnak. De ez még elmegy. Viszont sötétebb a bőre az egész családjának, és folyton mondják neki hogy cigány meg ilyesmi ( azt nem tudom h tényleg cigány - e, de ha igen, akkor a normálisabb fajtához tartoznak, mert a szüleik keményen megdolgoznak azért hogy legyen mit enniük ). Volt már olyan eset is ( többször!! ) hogy megverték! 11 éves, és egy 10 éves senkiházi taknyos gyerek, meg egy böszme 12 éves fiú veri meg. Tiszta kék - zöld olyankor a keze, és ahogyan mondta hogy van amikor még el sem tud futni előlük, beleborsóztam! Mit szóltok ehhez? Én viszont megleckéztetném azt a két fiút, de félek hogy akkor méginkább bántanák. Az osztályfőnöknek és az igazgatónak is lett szólva, de csak fejenként kaptak osztfőnöki intőt. Semmit sem tehetnék érte? Mit szóltok ehhez??
13l
van egy pár lehetőség:
-iratkozzatok be küzdősportra
-iratkozzatok át másik suliba
-kisérjen valaki haza benneteket akiben megbiztok
szóval biztos van még több alternativa de vagy ti menekültök el - ami nem jó kezdés az életetekre nézve- vagy felveszitek a kesztyüt !
ha az ofő nem tesz semmit akkor nem számitanék a további évekre semmi jót hiszen ez alap hogy ne gyepálják a védenceit - egy jó ofő ismérve hogy védelmezi a gyerekeit-
nem számit hogy roma származású -e vagy nem EMBER ÉS FIATAL LÁNY elsősorban és mindennek felett ha ez nem hat tényleg lépnetek kell-ene-
Minden jót!
huhh.. Igen nekem is vannak előítéleteim, de van cigány barátom. Am akik megverik cigányok? Nincs valami idősebb fiú ismerős/rokon? Az ilyet úgy telibeverném... Am Bp-n történik ez, vagy vidéken?
15/f
szoljatok vmi idősebb fiúnak.
az ilyen embereknek olyat adnék, hogy bele zavarodnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!