S. O. S! Hogyan segíthetnék a barátnőmön?
vagy anorexiás vagy sülyos elme baja van vagy nála is jelentkezett a kamaszok közötti igen gyakori betegség,ami olyan,hogy ha pl.vékony vagy szép alakja van,akkor dagadtnak látja magát,még akkor is,ha nem igaz
szüleihez fordulj segítségért ha meg tudják,akkor gratula,nagyszerű szülők hogy semmit se tesznek...
Szólj a szülőknek.
Utsó: én is kajazavaros vagyok, és hiába tudják a "szüleim", nem nagyon tudnak tenni semmit. Elvittek orvoshoz, de kh-ba nem utaltak, azt mondták, egyek. Jó, eszek...
Hogyan segithetnel? Gyorsan, NAGYON gyorsan.
Ez egy sulyos betegseg es nagyon sokakat erint. Szakmai segitseg nelkul (vagy qrva eros akarat ero nelkul) sajnos csak sulyosbodni fog.
Keress a guglin szetrohadt fogakrol kepeket es ilyesztgetsd, hogy neki is ilyen lesz, ha igy folytatja, ugyanis a gyomorsav az egyik legrosszabb ami a fogait erintheti.
Nalunk az irodahazban van egy kislany, akit rajta kaptam hogy hanyt. Azota kiderult, h minden kajalas utan bemegy a noibe. Szerencsetlen, tok fiatal, baromi vekony es meg mindig csinalja. A haja ki van fakulva, az arcbore fako es olyan mint a 2hetes alma heja, es soha a boldogsag egy apro szikraja nem erinti meg. Sajnos en nem tudok bele avatkozni, mert semmi kozom hozza, bar mar irtam neki nevtelen levelet, hogy hova fordulhat segitsegert (akar hozzam is) de meg nem lepett. Lehet h a csaladja nem is tud rola :(
Szerintem te minel elobb szolj a szuleinek, tanarnak stb. es ajanld fel neki h elkisered pszihologushoz.
két opciód van
1 szólsz az osztályfőnöknek/szülőknek
2 kezdesz készülődni a temetésére...
dönts melyik lenne jobb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!