Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 éves szűz fiú vagyok. Nap...

19 éves szűz fiú vagyok. Nap mint nap frusztrál ez. Tudnátok valami jó tanácsot erre?

Figyelt kérdés
Ez a dolog eléggé zavar, főleg hogy sokan azt hiszik rólam, hogy, , falom" a csajokat. Persze volt már rá lehetőségem, hogy ezen változtassak, de nem sikerült. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy sokáig gátlásos voltam/vagyok, amiatt mert kiskoromban volt egy műtétem (Hypospadiasisal születtem). Sajnos ez eléggé befolyásolta az életem, mert mindig ott motoszkált a fejembe. Most meg hogy annyira már nem zavar, itt vagyok 19 évesen és ha oda kerül a sor, mindig elkezdek gondolkodni, hogy vajon mit fog szólni, én még szűz vagyok, közbe meg ugye nem is hinnék rólam ezt. Így tartok attól, hogy mi lesz ha kiderül, hogy az vagyok. És hát jó lenne ezen változtatnom, csak mikor oda kerül a sor elkezdek agyalni és nem jön össze :S de ez nem mehet így mindig, így is elég rosszul érzem magam, hogy idáig jutottam...
2012. máj. 5. 12:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok és szűz,rólam is azt gondolják hogy falom a csajokat.(ez valami katasztrófa)
2012. máj. 5. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Én 22 éves koromban szexeltem először, és nem bántam meg. Nem lóverseny ez...
2012. máj. 5. 22:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jól jártál, hogy kiskorodban műtötték meg ezt az átkot. Aki esetleg nem tudná, annak elárulom, hogy a húgycső ebben az esetben a kelleténél rövidebbre fejlődik ki, így nem a makk csúcsán végződik a nyílása, hanem alatta.
2012. máj. 5. 23:57
 14/16 anonim ***** válasza:
19 évesen egyáltalán nem gáz, ha meg olyan csajt találsz aki azt gondolja az meg nem érdemel meg téged, ennyi.
2012. máj. 6. 17:38
 15/16 anonim válasza:
milyem színü a szemed?
2012. máj. 15. 22:23
 16/16 anonim válasza:

én is szűz vagyok meg 19 L

tisztelek erte

merre laksz nincs kedved talalkozni?

2012. máj. 15. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!