Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki ha egy 13 éves lány még...

Ciki ha egy 13 éves lány még szűz? Mert szerintem nem, de vannak akik szerint ja:///

Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 11:54
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
0%

Szerintem az, mivel én már 5 hónapos koronban elvesztettem a szüzességem, mert a gumicsörgőt felduktam és nem tudták kiszedni csak úgy hogy elvesztettem a szüzességem.Tesóm pedig 5 évesen veszítette el úgyhogy szerintem húzz bele!!!

A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A-A na csak ezt kell megtanulnod!(te bu**ku*va)

2012. júl. 12. 00:31
 22/26 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem ciki! Mond meg neki, hogy inkább mennyen el egy pszichiáterhez vagy olvassa a kötelező olvasmányt!
2012. júl. 19. 10:47
 23/26 anonim válasza:
Az a ciki ha már nem vagy szűz 13 évesen
2012. aug. 16. 11:56
 24/26 anonim válasza:
hogy lene már ciki? Ez nem kortól függ, és szerintem inkább az a ciki, ha valaki ilyenkor már nem szűz!!! Szerintem ha 23 éves koroig nem veszted el, addig nem ciki, de utána már azért kicsit fura. De hogy 13 évesen legyen ciki az hogy szűz vagy? Légy büszke rá!!!!!!
2012. okt. 23. 14:26
 25/26 anonim ***** válasza:
13 évesen gáz..
2012. nov. 11. 00:15
 26/26 Benyovszky Oszkár ***** válasza:

hogy ezen a gyakorikerdeseken mennyi kemeny ember van, " osszevernem a hugom" osszevernem akinyomja", a sajat tesveret verne ossze? mert szexelni akar? tul sokat es szigoruak lehettek a szuleitek azert vannak ilyen szadista hajlamaitok.

A kerdezonek: nem eri meg 13 evesen ilyet betervezni, mi is sokkat vicceltunk vele, de nem jutottunk el odaig. varj meg vele raersz

2013. ápr. 3. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!