Fiúk, mit vártok el egy szűz lánytól első szexnél?
Figyelt kérdés
Fontosnak tartjátok h a lánynak ne annyira fájjon? Először mit vártok el tőle?2012. máj. 4. 14:58
1/7 anonim válasza:
Nekem az a fontos, hogy neki jó legyen és ne görcsöljön, ha lehet már az elsőt is élvezze.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem szabad semmit elvárni inkább a férfi felé lehet elvárás hogyha szűz lánnyal van hogy megfelelően viszonyuljon, megértőnek kell lenni, azt persze nem a lány dönti el hogy mennyire fáj.
3/7 anonim válasza:
Azt várom el tőle, hogy őszintén mondja el, ha fáj neki. Vagy ha van ötlete, hogy lehetne még jobb, szóljon. :)
4/7 anonim válasza:
Az én párom annyit várt el, hogy jelezzem ha nagyon nem jó valami, ha nem esik jól valamelyik izgatás például, vagy mondjam el ha valami jólesett, mert akkor inkább úgy nyúl hozzám. A pasinak figyelmesnek, végtelenül türelmesnek és kedvesnek kell lennie, a lánynak pedig nem szabad némán tűrnie ha jó, ha nem jó, s azért ne feküdjön mint a fahasáb, hanem ő is simogathat, puszilgathat. Nálunk így volt.
5/7 anonim válasza:
azt hogy csukja be maga után az ajtót kívülről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!