Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki ha egy 13 éves lány még...

Ciki ha egy 13 éves lány még szűz? Mert szerintem nem, de vannak akik szerint ja:///

Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 11:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Az, hogy 13 évesen még csak a barbie babától kéne búcsút venni, nem pedig gyártani olyat, aki majd átveheti...
2012. máj. 5. 17:25
 12/26 anonim ***** válasza:
Legalább az a barbie nem a padláson fog porosodni, lesz a ki forgassa :) A másiknak meg lesz igazi, aki nem csak vizet tud pisilni :D Meg akiből nem lehet kivenni az elemet, ha nem hallgat el :d
2012. máj. 5. 19:19
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van, aki már 11-12 évesen elveszti, mert náluk ez a divat, és igen, ott ciki 13 évesen szűznek lenni. Személy szerint undorítónak és megvetendőnek tartom, ha valaki ilyen hamar elveszti, és mindenkivel összefekszik, holott még a játszótéren lenne a helye a homokozóban. Szerintem a 16-17 a minimum, ameddig kéne várni. De sajnos manapság egyre kevesebb a normális és szűz lány. Engem nagyon elkeserít.

17/f

2012. máj. 6. 18:18
 14/26 anonim ***** válasza:

Legalább nem kell azon görcsölnöd hogy milyen lesz szűz lánnyal, meg mennyire fog fájni neki az első..

Megvan mindennek az előnye..

2012. máj. 7. 15:47
 15/26 anonim ***** válasza:
Még szép hogy normális...13 évesen még túl fiatal vagy az ilyenhez...
2012. máj. 13. 21:45
 16/26 anonim ***** válasza:

,,most 17 vagyok és 4éve azt sem tudtam, hogy hogyan kéne megcsókolni, megdönteni egy lányt vagy mi az az alcohol vagy a cigi... -_- engem 13 éves koromban csak az érdekelt, hogy csöngessenek ki és mehessek egyet focizni..."

Ezt jó volt olvasni. :D Ennyi!

2012. máj. 19. 15:36
 17/26 anonim ***** válasza:

18:18 Teljesen egyetértek Veled!

Bárcsak több ilyen gondolkozású fiú lenne, mint Te!!!

Biztos vagyok abban, hogy boldogabbak lennének a mai fiatalok, ha tudnának várni, nem pedig... a kapcsolatuk és tartósabb lenne, mert megtudnák becsülni a másikban azt, amit (CSAK) neki őriztek meg. :)

Kedves kérdező érdemes várni! És aki arra biztat, hogy tedd meg az NEM igazi barát vagy barátnő, csupán csak az ő lelkiismeretét akarja megnyugtatgatni, azzal hogy eggyel többen képviselik az ő táborát, mert legbelül érzi, hogy eltékozolta (vagy el akarja tékozolni) a világ egyik legértékesebb kincsét!

A helyedben ebben a korban pl. főzni, sütni tanulnék, mert a szex nem egyenlő a házassággal ill. a komoly kapcsolattal!!! És gondolom nem útszéli ****-ként szeretnéd végezni, akit csak arra használnak, hogy...

Üdv.

21/L

2012. máj. 19. 16:03
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem ciki de ha annak érzi én elvehetem *.*
2012. máj. 19. 22:29
 19/26 anonim válasza:
Hát, a cigányok között valószínű, normális emberek között egy átlagos állapot.
2012. jún. 27. 14:44
 20/26 anonim ***** válasza:

Ki szerint ciki??? Az alkoholista szexmániás parasztok szerint?

Úristen 13 évesen az a ciki ha nem vagy szűz b+!

2012. jún. 30. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!