Ciki ha egy 13 éves lány még szűz? Mert szerintem nem, de vannak akik szerint ja:///
Sajnos van, aki már 11-12 évesen elveszti, mert náluk ez a divat, és igen, ott ciki 13 évesen szűznek lenni. Személy szerint undorítónak és megvetendőnek tartom, ha valaki ilyen hamar elveszti, és mindenkivel összefekszik, holott még a játszótéren lenne a helye a homokozóban. Szerintem a 16-17 a minimum, ameddig kéne várni. De sajnos manapság egyre kevesebb a normális és szűz lány. Engem nagyon elkeserít.
17/f
Legalább nem kell azon görcsölnöd hogy milyen lesz szűz lánnyal, meg mennyire fog fájni neki az első..
Megvan mindennek az előnye..
,,most 17 vagyok és 4éve azt sem tudtam, hogy hogyan kéne megcsókolni, megdönteni egy lányt vagy mi az az alcohol vagy a cigi... -_- engem 13 éves koromban csak az érdekelt, hogy csöngessenek ki és mehessek egyet focizni..."
Ezt jó volt olvasni. :D Ennyi!
18:18 Teljesen egyetértek Veled!
Bárcsak több ilyen gondolkozású fiú lenne, mint Te!!!
Biztos vagyok abban, hogy boldogabbak lennének a mai fiatalok, ha tudnának várni, nem pedig... a kapcsolatuk és tartósabb lenne, mert megtudnák becsülni a másikban azt, amit (CSAK) neki őriztek meg. :)
Kedves kérdező érdemes várni! És aki arra biztat, hogy tedd meg az NEM igazi barát vagy barátnő, csupán csak az ő lelkiismeretét akarja megnyugtatgatni, azzal hogy eggyel többen képviselik az ő táborát, mert legbelül érzi, hogy eltékozolta (vagy el akarja tékozolni) a világ egyik legértékesebb kincsét!
A helyedben ebben a korban pl. főzni, sütni tanulnék, mert a szex nem egyenlő a házassággal ill. a komoly kapcsolattal!!! És gondolom nem útszéli ****-ként szeretnéd végezni, akit csak arra használnak, hogy...
Üdv.
21/L
Ki szerint ciki??? Az alkoholista szexmániás parasztok szerint?
Úristen 13 évesen az a ciki ha nem vagy szűz b+!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!