Vajon telleg sikerult?
Figyelt kérdés
Nekem a baratnom szuz,es ma elujaztam,1,5 ora hoszaig ujaztam es vegu felhzuta a nadragjat es asoznta h eleg nem birja...de mikozbe ujaztam szinte vegig erosen liheget,es mozgolodott...kesobb besz rola vele es aszonta h elment 2x es jott volna a harmadik de abba elajult volna es azee nem hagyta,nedves volt de ugyanakkkor vegig ugyan oan nedvessegu volt es nem vettem eszre h egyszer is megnott volna a nedvesseg szintje...lehet h el se elvezett?2009. jún. 23. 21:41
11/18 anonim 

válasza:

Jaj édes istenem!"miko","ecco" milyen szavak ezek?Hány éves vagy?
A nők nem ejakulálnak mint a férfiak.
ejakuláláls:az ondó kilövelése a péniszből.
ondó:sperma,ge..ci
pénisz:kuki
12/18 A kérdező kommentje:
am 16 eves vok,romania,es nem irok ekezette...yah s messenger stilusba irok:)am koxi a felvilagositast
2009. jún. 23. 22:26
13/18 anonim válasza:
Márhogy ne lenne több nedv miután elmegy. Vagyis nekem szokott, orgazmus után közben mindig több lesz, de nem tudom h mindeninél így van-e. és nem g-pont orgazmusnál mielőtt félreértenétek.
14/18 anonim 

válasza:

Én már alapból azt nem értem h bírtátok 1,5 órán át??? A te kezed..XD és ő hogy ha közben el is ment 2szer!!! Lehet én tapasztaltam magamon máshogy,én tuti nem bírnám!!! Sztem kamuzott...inkább a csiklóját izgasd s figyeld a reakcíóit!! Hidd le az sokkal jobb nekünk is!!! :)
15/18 anonim 

válasza:

Vajon miért nem a barátnőddel beszéled meg ezt??Egy boldog,párkapcsolat alapja a bizalom,többek között:)És mellesleg,mi csak találgathatunk,de a barátnőd tudja az igazat:D
16/18 anonim 

válasza:

szerintem abszolút newm élvezte azért mozgolódott ha elélvezett volna 2x is akkor azt észreveszed. nála nem jött ez be az ujjazás máskor inkább nyalakodjál az majd élvezethez juttatja és meglátod hogy valójában milyen amikor elélvez. de én gondolom hogy nem. élvezett el mert abszolut nem is élvezte.
17/18 anonim 

válasza:

Csatlakozom az elöttem szólokhoz. Nem élvezett el! Az álltalában legalábbis nállam, kisebb rángatózással jár és a hüvely is összehúzódik egymás után többször, valmit nállam pl több nedv jönn olyankor és én sem a G-pontos orgazmusról beszélek, sima csikló. A másik hogy 1.5 órán át a kezed nem bírta volna szerintem, lehet már fájt neki azért mondta hogy nem bírja! Csiklót izgasdd azzal sokkal többet el tudsz érni! 22/L
18/18 anonim válasza:
nem azért mondom, de az csak kamu szöveg volt. meg az a fele is, hogy elájult volna a harmadiktól. nem azért mondom, de mi szilveszterkor a barátnőmmel akkorát szeretkeztünk, hogy 12x ment el. de komolyan. időt nem mértem, de minimum 1,5 óra volt. és az nem ujjazás. hatalmas volt. soha nem felejtem el. na ő elment... észre lehet venni az ilyet. (kicsit igyatok. egy kis szalonspicc mindig jól jön!) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!