Vajon telleg sikerult?
Figyelt kérdés
Nekem a baratnom szuz,es ma elujaztam,1,5 ora hoszaig ujaztam es vegu felhzuta a nadragjat es asoznta h eleg nem birja...de mikozbe ujaztam szinte vegig erosen liheget,es mozgolodott...kesobb besz rola vele es aszonta h elment 2x es jott volna a harmadik de abba elajult volna es azee nem hagyta,nedves volt de ugyanakkkor vegig ugyan oan nedvessegu volt es nem vettem eszre h egyszer is megnott volna a nedvesseg szintje...lehet h el se elvezett?2009. jún. 23. 21:41
1/18 anonim 

válasza:

hát... ahogy ezeket olvastam.:/ sztem nem ment el. de lehethogy tévedek.
16/L
2/18 anonim 

válasza:

A fogalmazásoddal van némi probléma!Ha elélvez akkor nem kell még nedvesebbnek lennie mint amennyire benedvesedett.Az meg te is érzed és látod rajta ha elélvezett.Megremeg a teste és nyög egy nagyot.
3/18 anonim 

válasza:

Figyelj, miért írsz így?
Amúgy szerintem hagyd ezt az ujjazás dolgot mert jelen esetben ez nem vált be neked. Próbáld meg máshogyan.
4/18 anonim 

válasza:

1.5 óra?Nem görcsölt be a kezed?Az kicsit sok pettingnek.Sztem nem ment el!Kamuzott a csaj csak,hogy abbahagyd végre.:P
5/18 anonim 

válasza:

ha elélvezett volna, érezted volna, ahogyan összehúzódik a hüvelye.
6/18 A kérdező kommentje:
ereztem ecce ecce h oszehuzodott...
2009. jún. 23. 22:01
7/18 A kérdező kommentje:
de lanyokna nem ugy van h megno a nedvesseg miko elelveznek?
2009. jún. 23. 22:03
8/18 anonim 

válasza:

hát nem:P a lányoknak nincs ejakulációjuk, legtöbb esetben! csak ritkán. de az sem olyan, mint a tied. márha tudod, mi az. elég érthetetlenül írszXD szerintem is csak kamuzott. szűzen? kétszer? nem hinném. csiklóról esetleg. de így...
9/18 anonim 

válasza:

a válaszom a kérdésedre, hogy vajon sikerült-e, azt mondom nem sikerült megtanulnod magyarul.
10/18 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló,ez király volt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!