Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első alkalomkor lelankadtam....

Első alkalomkor lelankadtam. Állati kínos, hogy nézzek ezek után a szemébe? H. E. L. P

Figyelt kérdés

Az első barátnőmmel lefeküdtem több, mint két hónappal az után, miután megismertem.

Elmondtam neki,hogy még szűz vagyok, sosem szeretkeztem, kicsit meg is lepődött, mert nem ezt gondolta, főleg, hogy ,,állítólag szerinte" orálisan nagyon tudom a dolgomat, és ez őt nagyon felizgatja.

Egy héttel ez után lefeküdtünk.

Kb. olyan 10-15 percig szexeltünk, de a 3. póz váltás után elkezdtem lankadni.

Annyira kínos volt.

Ő szavakkal vigasztalt, gyengéd volt, mondta, hogy az első mindig ilyen ,,bénázós". :/, én biztosan tudom, hogy valójában minek gondol engem.

De szerintem nem voltam annyira béna sem, hisz negyed óráig bírtam a dolgot. Túl sokat gondolkodok vagy mi...:/

Egyébként Ő idősebb is nálam és eléggé tapasztalt lány. Nagyon vonzó is, szóval biztos nem azért történt, mert nem izgultam fel rá.

Épp ez az, hogy nem is remegtem, semmi ilyen, csak a teljesítési vágyam volt nagy és én azt szerettem volna, hogy neki jó legyen, így miután kudarcot vallottam, nem hagytam annyiban, hanem kielégítettem őt szájjal.

Már próbálkozott ő is az én orális kielégítésemmel, de nem ment, szóval az elsülés veszélye még nem is állt fent.

Azt mondta, hogy legközelebb majd jobban ellazulok (nem, mintha itt nem lett volna kb. egy óra előjáték....)

Nagyon frusztrált vagyok emiatt, nem tudok egyhamar a szemébe nézni, főleg, hogy ha megtudnám, hogy ezt elújságolja valakinek :(((

Mit tegyek? Nagyon magam alatt vagyok, még ha ez nem is érződik most az írásomból.. :/ :/

2012. máj. 3. 11:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Figyi, nőként mondom, hogy ha kívánod a barátnődet és feláll, akkor nincs veszve semmi! Két olyan férfival is voltam már, akinek volt hasonló problémája (felállt, aztán idejekorán fél hat lett).

Az egyik, bár elkeseredett, úgymond nem hagyta annyiban a dolgot, beszélgettünk, újra próbáltuk, és hamarosan minden rendbe jött, túllendült a holtponton.

A másik totál kétségbeesett, magába fordult, utálta magát, és egyre jobban belelovalta magát az egészbe. Na ennek az lett a vége, hogy villámgyorsan tönkrement a kapcsolat.

Tehát, a problémát neked kell tudni megoldani. Örülj neki ,hogy a barátnőd totál megértő, ez jó kiindulási pont. Nem árt tudnod azt sem, hogy a probléma nem a farkaddal van, hanem a fejeddel. Túlparázod, teljesíteni akarsz, erre lelankad - ami miatt még jobban túlparázod, magadat hibáztatod, és megint lelankad, és ez szépen generálja önmagát. Tudatosan próbálj ellazulni, ne a merevedésedre koncentrálj, hanem az együttlétre, a barátnődre, a bőre illatára stb.

2012. máj. 3. 12:42
 12/20 anonim ***** válasza:

"Ő szavakkal vigasztalt, gyengéd volt, mondta, hogy az első mindig ilyen ,,bénázós". :/, én biztosan tudom, hogy valójában minek gondol engem. "

Még annyit, hogy ezt úgy felejtsd el, ahogy van. Képzeld, hogy tapasztaltabb embereknél is sokszor bénázós az első alkalom. Mire egy pár szexuálisan összeszokik, az 3-6 hónap!

2012. máj. 3. 12:44
 13/20 A kérdező kommentje:

Az a furcsa, hogy eléggé férfias természet vagyok, és minden más helyzetben, majdhogy nem egész nap feláll a farkam. Csak pont akkor kell neki csütörtököt mondania, ez hihetetlen. De nem fogom már annyira túl reagálni :), csak kicsit szégyellem magam.

Köszi a válaszokat

2012. máj. 3. 12:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de mosolyogtatóan tipikus pasi vagy. :)) A merevedéseddel/farkaddal azonosítod önmagad.
2012. máj. 3. 12:53
 15/20 A kérdező kommentje:
Jó, de hát képzeld azt, hogy eddig semmi baj nem volt egyáltalán, tök érzéki minden és ez egyszer csak közbe zavar és akkor nincs olyan, hogy rászólok és azonnal vigyázba áll...:D
2012. máj. 3. 13:00
 16/20 anonim ***** válasza:
a megfelelési kényszer volt az oka. ha azon aggódsz, hogy megy-e, akkor nem fog. nem tudom, éltél-e már át hasonlót, de nekem erre a kedvenc példám a diszkóban táncolás: ha azon kattogsz, nem néz-e mindenki hülyének, meg hogy ez mennyire gáz, lemerevedsz, és csak toporogsz ott, mint egy pingvin. el kell engedned magad. egyébként a barátnőd szerintem nem gondol rólad semmi rosszat. legalábbis én semmit sem gondolnék, főleg úgy, hogy szeretem a srácot. nem vagytok szexgépek, akik egy meztelen mell látványától már átszakítja a gatyáját a dolog, és nem vagytok betonkemények addig, amíg sikeresen el nem megy a csaj, nem vagytok sípszóra harcra készek, hogy aztán csak a következő sípszókor lankadjatok le. nem lehet ezt olyan jól koordinálni, és akár hiszed, akár nem, ezt tudjuk.
2012. máj. 3. 13:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Az óvszer használat miatt is lehet! Igyál meg egy üveg Tokajit, s menni fog!
2012. máj. 3. 13:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtattatok
2012. máj. 3. 13:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Én még a múlt évezreden veszítettem el, de sokáig egy nővel voltam. Aztán nemrég új barátnőm lett és amint előkerült az óvszer... Pedig a pár hónappal korábban, mikor csak dugni akartam egyet, akkor az óvszer sem zavart (ilyen mértékben).

Tehát a nagy Ő-vel nem jött össze. Aztán óvszer nélkül próbáltuk és minden megy, ahogyan kell. Sokkal jobb, mint eddig bárki mással.

2012. máj. 3. 15:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Ne parázz mással is megesett. Az első alkalom nekem is hasonló volt, gumi fel...lankadás. Aztán később már ez nem volt gond, viszont elmenni nem tudtam.

Az egész fejben dől el, rájöttem hogy túlparáztam az egészet. De hidd el minden rendben lesz, most már ott tartok hogy arra kell koncentrálni hogy még ne menjek el :D

2012. máj. 4. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!